Три країни, куди варто придбати авіквитки

12 лютого 2021
Редакція

Кажуть, подорожувати треба доти, поки не зустрінеш одного разу себе. 

Ми підготували для вас добірку з кількох країн і причини, чому варто їх відвідати. Адже придбати дешеві авіаквитки й майнути на зустріч пригодам — те, чого прагне душа кожного мандрівника :)

Польща — досить велика красива країна для відвідування. Неважливо, чи плануєте ви вікенд, неспішний відпочинок або епічну пригоду, гарантуємо, ви знайдете кілька місць, які вам сподобаються.

Можна полетіти в Гданськ, розташований у північній частині Польщі.

Розташований на півночі Польщі, він є домом для одного з найстаріших у світі підйомних кранів. Опинившись тут, обов'язково відвідайте костел Святої Марії, зайдіть в музей бурштину і подивіться фонтан Нептуна.

Після цього не забудьте витратити трохи часу на вивчення Лонг-Лейну і Лонг Маркету, а також трохи погуляти біля 

Ґрін Гейту. Якщо погода хороша і сонячна, поїдьте в курортне місто Сопот і поніжтеся в променях сонця на набережній.

А може, гайда до колоритної Іспанії? На додаток до великих міст і основних туристичних визначних пам'яток обов'язково включіть до свого маршруту кілька чарівних сіл, менш відомих міст, схованих, як перлини.

Тут ви можете сховатися від натовпу, відкрити для себе сільське життя і дізнатися про історію Іспанії, а також де знайти смачну кухню, неймовірні фестивалі, порожні пляжі, віддалені гори і фотогенічні бруковані вулички.

Іспанія — один із найпопулярніших європейських напрямків. Коли ви думаєте про Іспанію, на думку спадають найрізноманітніші речі: їжа, футбол, пляжі, історія, Гауді. 

Іспанія має самобутню культуру, і в міру просування з півночі на південь ви відчуєте зміни в культурі, їжі і людях. Північна Іспанія — це каталонська сторона зі столицею в Барселоні. Севілья — столиця Андалузького регіону на півдні Іспанії.

Північна частина Іспанії характеризується найпопулярнішим містом Барселоною, береговою лінією з пляжами Коста Брава, унікальними горами Монтсеррат і могутніми Піренеями.

Андалусія — це плавильний котел мусульманського і християнського мистецтва і стилю життя. Африканські маври вагомо повпливали на те, як андалузці їдять, п'ють і будують будинки.

Центральна частина Іспанії є резиденцією уряду і конституційної монархії — Мадриду — з високим ВВП та вважається одним з найкращих міст світу.

Барселона — велике місто, де багато цікавих локацій. Деякі з пам'яток міста включають архітектуру Антоніо Гауді, як-от недобудований собор Святого Сімейства, Будинок Міла, Будинок Бальо і красивий парк Гуель.

Барселона пишається своєю історією і витворами в стилі ар-нуво. І це стає очевидним, коли ви бачите Саграду Фамілію.

Але не ігноруйте й інші туристичні визначні пам'ятки. Готичний квартал з римськими руїнами вас не розчарує. Ви повинні виділити день на Готичний квартал, бульвар Лас-Рамблас, нескінченні прогулянки по кіосках з їжею в Ла Бокерія і прогулятися по Порт Велл.

Порт Велл — ідеальне місце, щоб провести приємний вечір під час круїзу на човні на заході. Тут увічнена історія морських відкриттів Христофора Колумба. 

Для всіх любителів футболу і спорту Барселона — рай. У 1992 році Барселона приймала Олімпійські ігри. І Монжуїк досі сяє своєю гордою історією. Ви можете сісти на фунікулер, щоб дістатися до вершини гори Монжуїк і помилуватися видами міста.

Ось ми дісталися до останньої країни, не менш розвинутої культурно. Шукаєте найкращі містечка і найкрасивіші місця в Німеччині? Німеччина рясніє живописними історичними місцями, які нібито прямо зі збірки оповідань. 

У Німеччині так багато прекрасних міст, що важко звузити коло варіантів. Її типово німецькі села зачарують вас середньовічними мурами та воротами, внесеними до списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, вуличками з бруківкою, церковними шпилями і будинками в пастельних тонах.

Місяці високого сезону липень і серпень далекі від ідеалу, особливо зі спекотної і вологої погоди. Інший неймовірно завантажений час у Берліні — це кінець вересня-початок жовтня, коли в місті проходить Октоберфест. Замість цього відвідайте Берлін всередині травня до середини червня.

Зображення pinterest.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше