Трійка найочікуваніших фільмів осені

31 серпня 2015
Редакція
На календарі "без п’яти" осінь, і саме час запланувати перегляд найгарячіших кіноновинок. Безперечно, вартих уваги фільмів, які з’являться на екранах, більше, однак зупинимось поки на трьох. Один місяць осені – один фільм.

Еверест

Відкриває наш рейтинг стрічка Еверест".
В центрі сюжету – група альпіністів на чолі з Робом Холлом, які мають на меті підкорити найвищу вершину світу – Еверест.

В основу фільму покладені реальні події. 11 травня 1996 року на Джомолунгмі під час сходження загинули 8 альпіністів. Трагедія сталася в результаті незадовільної підготовки експедицій і поганих погодних умов. Сходження здійснювали кілька груп, у складі яких були як досвідчені альпіністи, так і туристи, які не мали досвіду підкорення "восьмитисячників".

Жертв могло бути більше, якби не відомий альпініст Анатолій Букрєєв - гід групи "Гірське божевілля".
 
Він самотужки врятував трьох замерзаючих альпіністів, не побоявшись снігової бурі та нульової видимості. Сцена порятунку буде показана у фільмі. Букрєєва зіграє відомий ісландський актор Інгвар Еггерт Сігюрдссон.

Анатолій Букрєєв за життя підкорив 11 "восьмитисячників" з 14. Загинув під час сходження на свою 12-ту вершину – Аннапурну. Біля підніжжя гори встановлено пам’ятник, на якому висічена цитата Анатолія Букрєєва:

"Гори не стадіони, де я задовільняю свої амбіції, вони - храми, де я сповідую мою релігію"

    

Прем’єра в Україні: 29 вересня.

Марсіанин

Наступний у нашому списку – "Марсіанин" Рідлі Скотта, з Меттом Деймоном у головній ролі.
 
Сюжет - у ході дослідницької експедиції на Марсі, починається сильна піщана буря і групі астронавтів доводиться евакуйовуватися з планети. Під час евакуації інженер Марк Уотні (Метт Деймон) отримує поранення уламками обладнання і команда, визнавши його загиблим, відлітає.

Прийшовши до тями, Уотні виявляє, що зв'язок із Землею відсутній, але при цьому повністю функціонує житловий модуль, розрахований на місяць проживання. Головний герой починає шукати спосіб протриматися на наявних запасах їжі, вітамінів, води і повітря ще 4 роки до прильоту наступної місії.

За великим рахунком, наведеної інформації достатньо, щоб з 8 жовтня бронювати собі місце у кінотеатрі. Пружина інтриги закручена на максимум. Велика заслуга у цьому належить Енді Вейру — автору однойменного роману, який став основою кіносценарію.

Як на мене, "Марсіанин" - головний фільм цього року. Дуже вже я люблю тему космосу)) Схоже, як і Метт Деймон, який після своєї попередньої ролі в "Інтерстелларі" вирішив із космосу не повертатись. У стрічці Крістофера Нолана, Деймон зіграв схожу роль – астронавта, який багато років провів у гордій самотності на безлюдній планеті.
 
           

007: Спектр

Замикає наш рейтинг стрічка, яка не потребує особливого представлення. "007: Спектр" - 24-ий фільм про англійського агента Джеймса Бонда. Роль Бонда вчетверте виконає Деніел Крейг.
 
Зашифроване повідомлення з невідомого джерела, виводить Джеймса Бонда на слід терористичної організації "Спектр". Бонд повинен докопатися до жахливої правди, щоб розкрити "Спектр" і захистити те, що йому дороге. Дія фільму відбуватиметься в Лондоні, Мехіко, Римі, Марокко та Австрії.

Автомобілем Бонда буде сріблястий Aston Martin DB10 з номером DB10 AGB. Прихильники "бондіани" розшифровують номер так - DoBLe О AGent Bond – Два нулі агент Бонд.
 
Цього разу, суперагент, який полюбляє мартіні, буде пити горілку. Спеціально для фільму випущено 100 пляшок елітної польської горілки "Belvedere", щоправда замість Варшавського палацу на етикетках зображена штаб-квартира МІ-6.
 
В новому фільмі у Бонда буде одразу дві "дівчини". Одна з головних жіночих ролей дісталася молодій, перспективній француженці Леа Сейду.
 
Та головний сюрприз, звісно, Моніка Беллуччі. Легендарна італійка зіграє у "007:Спектр" одну з фатальних ролей.
 
"007:Спектр" в кінотеатрах у листопаді.
 


P.S. А на які фільми цієї осені очікуєте ви?

Вам також варто почитати:
10 цікавих книжок та їхніх чудових екранізацій, з якими варто познайомитися
23 найкращих фільми за версією глядачів, а не кінокритиків
15 неголлівудських фільмів, які варто подивитися
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше