Тренди сезону FALL 2019—2020

29 жовтня 2019
Alexandra Sevruk

Тренди сезону FALL 20192020

Головним і невід'ємним атрибутом холодної пори року є, звісно ж, пальто та пуховик. З них завжди і розпочинаються всі проблеми, адже це головний елемент гардеробу, на якому зазвичай базується весь цілісний образ.

І недарма, бо тенденції фешн-течій мінливі. Незалежно від сезону пальта є досить різноманітними, як за кольором, довжиною, фактурою, так і фасоном.

Пальто та та пуховик

Серед представлених моделей модних пальт 20192020. Елегантні пальта-жакети з лаконічним силуетом в короткому рішенні стануть топовими в сезоні 20192020 року.

Для тих, хто хоче виглядати чарівно і виразно, варто обрати пальто з принтом або іншими фешн-рішеннями.

Стильні пальта червоного, синього (кобальт), бежевого, сірого, білого, та, звісно ж, чорного кольору виглядатимуть ефектно.

Довге пальто

Серед модних пальт ви маєте можливість відшукати моделі в різній довжині, у тому числі й трендові довгі пальта. Якщо ви подумаєте, що довгі пальта підійдуть виключно до вечірніх образів, то це не зовсім так. Стилісти пропонують нам довгі пальта в тандемі з кедами, броґі, ботильйонами і черевиками. І не обов'язково сукні можна носити з довгим пальтом, а також із розширеними брюками, спідницями, шкіряними скіні. Усе це відмінно виглядає з модними пальтами в лаконічну клітку; зверніть увагу й на монохромні сірі, бежеві та чорні довгі пальта, що поєднуються у сезоні 20192020. Від таких брендів, як: A.W.A.K.E. MODE, Agnona, Balmain, Chanel.

Короткі пальто

 Практичний варіант пальт 20192020 для стилів спорт-шик, кежуал або стріт-стайл і топові коротенькі пальто нагадують жакети. Вони можуть бути не тільки приталеними, але і оверсайз. Демонструють: Alexandre Vauthier, Agnona, Chanel, Alexander McQueen.

Пуховики

У сезоні 20192020 найтрендовіші короткі пуховики довжиною до лінії стегон або трохи нижче, як в яскравій кольоровій гамі, так і більш стриманих кольорів. Від: Chanel, Vetements.

Поєднання образів та аксесуарів

У сезоні 20192020 вільні розслаблені та фактурні образи є головним модним критерієм з доповненням м'яких шарфів, шапок-біні, капелюхів та крихітних сумочок. Найбільш виражено в Chanel та Agnona.

Принти та фактури

Кожного модного сезону панує: клітка, квітковий, анімалістичний принти, а в цьому році  особливо. Тож нам із подіумів світових тижнів моди пропонують такі бренди, як: Vetements, Simone Rocha, Poco Rabanne, Chanel, Alexander McQueen, Balenciaga, Alexander Wang, A.W.A.K.E. MODE, Agnona.

Також в цьому сезоні одним із найголовніших трендів є шкіра та штучне хутро. Від: A.W.A.K.E. MODE, Agnona, Chanel, Alexander McQueen, Alexander Wang, Vetements.

Також використання фактурності за рахунок поєднання різних фактур в одному образі, а також надто текстурованих матеріалів чи за рахунок принтів, які і створюють ту саму цілісну фактуру образу.

Колірна палітра сезону

Білий, чорний, червоний, блакитний, кемел,  димчаті відтінки  тож є, з чого обрати. Нам пропонують: A.W.A.K.E. MODE, Alexandre Vauthier, Simone Rocha, Alexander McQueen, Balenciaga, Balmain, Vetements.

Сукні

Сукні є невідємним елементом гардеробу кожної жінки, особливо коли попереду свята. А також ті, що безперечно поєднуються з верхнім одягом. Тож нам пропонують найелегантніші сукні такі бренди: Vetements, Poco Rabanne, Alexandre Vauthier, A.W.A.K.E. MODE, Alexander McQueen, Alexander Wang, Chanel.

Тотал луки

Тотал луки особливо актуальні в прийдешньому сезоні, адже це не лише модно, але й практично, одягнувши все одного кольру та різної фактури, вм будете виглядати дуже ефектно. Від: A.W.A.K.E. MODE, Agnona, Alexander Wang, Balenciaga, Balmain, Simone Rocha, Vetements.

Мода сезону 20192020 тяжіє до простоти і класичності. Довжина  це відмінна особливість нової моди, іншим стає силует, виникають нові пропорції. Фігура «закрита», акцент переноситься з ніг на інші частини фігури, зокрема на декор та різні фактури. Талія невиразна, лінія стегон підкреслюється довжиною пальта чи додатковими деталями, що видно у нових колекціях FALL 2019 READY-TO-WEAR у таких брендів, як Chanel та Agnona.

Стання підготована за матеріалами VOGUE RUNWAY.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше