Тренди на прикраси: що носити цього літа?

17 квітня 2024
Редакція

Як завзяті любителі ювелірних виробів, хочемо нагадати, що наповнення колекції — це марафон, а не спринт. Та це не означає, що ми не любимо тренди, бо там часто є щось цікавеньке. Тому говоримо сьогодні про весняні тренди на ювелірні вироби 2024 року. А красиві сережки купити чи додати інші прикраси буде простіше, коли ви прочитаєте статтю. 

Форма сердечка

Це ніби давно забута класика, яку колись списали з рахунків через надмірну популярність та поширеність тренду. Немає нічого більш щирого та милого, ніж сердечка. Тому присвятіть йому місце у своїй шкатулці з прикрасами. Ви можете додати милого акценту до свого образу у вигляді сережок, підвіски чи колечка зі сердечком. Весна та літо чи не найкраще пасують такому аксесуару.

Шарми

Найкраще в шармах те, що навіть їхній мікс мати чудовий вигляд в одному виробі. Можна змішувати метали, можна накладати ланцюжки. Ви навіть можете придбати аксесуари-розширювачі, щоб зробити ваші прикраси більш модульними. 

Кольорове каміння

У цьому сезоні також популярними будуть каміння різного кольору. Наприклад, можете для себе купити кульчики чи колечко з цікавої форми камінчиком або виберіть намисто з натурального каміння, де всі намистинки будуть унікальні та кольорові.

Хенд-мейд прикраси

Останні роки дівчатам дуже полюбився тренд на намиста ручної роботи. Багато магазинчиків продають такі прикраси, де часто можна знайти справді унікальні вироби, які створив політ фантазії майстрині. Плюсом є те, що часто вони в єдиному екземплярі.

Мушлі

Мушлі у тренді. Гадаємо, цей тренд є похідним від перлинних намист, які стали популярними у 2021 і 2022 роках. Більш барокові, натуральні перли, що видаються ідеально круглими, нагадують нам, що вони насправді звідкись походять.

Чокери з бісеру

Це щось, що не вийде з моди. Часто можна побачити “браслети дружби”, зрроблені з бісеру. Вони настільки популярні, що навіть відома співачка Тейлор Свіфт у своєму кліпі використала їх. 

Одиничний кулон

Якщо ви любите більш стримані прикраси, цей тренд потішить вас. Зверніть увагу на середнього розміру кулони на довгій підвісці. Дещо нестандартно і точно буде приковувати увагу. Підійде як до стриманого аутфіту, так і до пляжного луку. 

Прикраси — це завжди про настрій, індивідуальність та враження. Виберіть для себе ті, що вам до вподоби, і сяйте! Адже для цього майстри й створюють їх — щоб ви почувалися в центрі уваги та продовжували підкорювати світ.


Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше