Тренд золотого намиста

14 вересня 2023
Редакція

Багатошарові, масивні, ланцюги та ланцюгові золоті намиста завжди залишаються в тренді. Ще в минулому столітті наші українські панянки знали про цей тренд, чи мода циклічна? Наші прабабусі одягали по кілька ниток з коралами, дукатами та скляними намистинами, ми ж зараз можемо поєднувати патріотичні ювелірні вироби з модними ланцюжками та підвісками.

Ось що вам потрібно знати, щоб поєднувати золоті ланцюжки з іншими прикрасами. Гаразд, ви бачили безліч модниць, які носили ідеально багатошарові золоті ланцюжки – але не знаєте як це носити саме вам.

Як ви шаруєте золоті намиста?

Тому, коли ви починаєте складати намиста, вам потрібно пам’ятати про це.

1. Тримайте ваги різними. Поєднуйте товсте намисто з тонким ланцюжком і не бійтеся додати туди намисто з необроблених перлів або намисто з бісеру. Масштаб ланцюжків важливий, щоб зберегти його збалансованість.

2. Різної довжини. Важливо мати принаймні одне намисто довге (довжина до грудей), одне намисто середньої довжини (нижче ключиці, але вище грудей) і одне або два намиста біля ключиці. Ви можете заповнити зони відповідно до своїх уподобань і вигляду, але враховуйте цю рекомендацію якщо хочете мати градуючу довжину, щоб привернути увагу.

3. Виберіть свій стиль. Ви можете залишити всі намиста схожими за зовнішнім виглядом (придумайте, три різні ланцюжки у вигляді ялинки) для мінімалістичного вигляду. Або ви можете вибрати кілька різних стилів ланцюжків, щоб додати більш модний вигляд.

Це не означає, що всі вони мають бути однакового розміру, перша порада все ще актуальна, навіть якщо ви обираєте мінімалістичний підхід. Злегка змінюючи розмір ланцюжків, ви створите набагато більш елітний вигляд.

Хіба я не можу просто носити готові багатошарові намиста?

Так, ти можеш. Але я особисто пропоную використовувати їх як основу, якщо ви наполягаєте на них. Вони є хорошою основою для накладання поверху, так само як і золоті підвіски на них, але я вважаю, що їм не вистачає частки індивідуальності. Мода – це самовираження, і це досить простий тренд, який ви можете додати у свій власний je ne said quoi.

Золоті ланцюжки все ще в моді?

Золоті ланцюжки в моді з 2021 року. Зануртеся в скриньку коштовностей вашої другої половинки та вкрадіть УСІ чоловічі ланцюжки, які вони мають. Усе, починаючи від ланцюгів у формі ялинки, закінчуючи мотузковими ланцюгами та бордюрними ланцюгами – усі вони є чудовими основними продуктами для багатошарового використання. Або навіть їх можна носити самостійно. Я знаю, що ви переповнені хвилюванням, щоб вийти і спробувати тренд золотого намиста, тож ось...

Зверніть увагу на всі масштаби цієї ідеї шарування золотого намиста. У вас є надзвичайно масивний золотий ланцюжок, який підходить просто на вашу шию, а два тонких намиста звисають нижче на грудях. Крім того, зверніть увагу на різні типи ланцюжків, які у вас є, і на те, як усі вони створюють різний загальний силует і форму – ці невеликі варіації є ключовими. Необроблені перли – це приємний штрих і зараз дуже модний предмет.

Ця комбінована ідея золотого намиста має більш витончений підхід. Масштаби незначно відрізняються для кожного намиста, але кожне намисто торкається іншої частини ваших грудей/шиї, і кожне намисто має різну текстуру/стиль ланцюжка. Додавання вишуканих і злегка різноколірних намистин — це простий спосіб зробити цей золотий шаровий набір ще більш актуальним і чудовим для теплої пори року, як-от літо, щоб додати вашому вбранню трохи кокетливості.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com