Модний Тренд: нашивки та значки

10 червня 2016
Plastylina
Мода минулого знову в тренді! Яскраві нашивки на одязі, аплікації, шпильки і значки - все це почалося ще з 60-х, коли ікони панк року Сід Вішис та Джонні Роттен почали додавати на свій шкіряний одяг різноманітні нашивки.

І якщо штани-кльош чи бахрома не всім личить, то нашивки і значки -  саме те, що може надати вашому старому одягу нового дихання та стилю.
 
Аналізуючи тижні моди, найпопулярнішими нашивками та значками були зображення кактуса, піцци, ананасу, Девіда Боуі, пальм, морозива, рогалика чи пончика, діалогових хмаринок та червоних вуст.
 
Найкраще в цьому тренді те, що не обов’язково бігти в найближчий магазин за новим джинсовим жакетом чи штанами, а можна їх зробити власноруч зі своїх старих (наявних в гардеробі) речей. Ну, а в кого не склалося з трудовим навчанням - посилання, де можна придбати трендові речі з нашивками, можна знайти тут.
   
Більше інформації шукайте тут:
www.plastylina.com ༺|༻
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше