Торгово-розважальний центр Ocean Plaza відкриває сезон екстремальних знижок

31 січня 2020
Редакція

Промайнули новорічні свята. Та це не привід позбавляти себе та своїх близьких від приємних подарунків. Завітайте в найбільший в Україні торгово-розважальний центр Ocean Plaza в період з 8 по 31 січня 2020 року та придбайте в свій гардероб нові модні речі зі знижкою до 80 %. Вас чекають більш ніж 400 фірмових магазинів вітчизняних та світових брендів. Крім одягу, ви маєте можливість придбати взуття, аксесуари, товари для активного відпочинку та спорту.

 Ocean Plaza: можливості для відпочинку всієї сім'ї

Ocean Plaza приваблює відвідувачів усім, починаючи з модернового дизайну самої будівлі і закінчуючи різноманіттям товарів та послуг. Родзинками ТРЦ є фонтани в морському океанічному стилі, медіафасад при вході в будівлю і, звичайно, просто гігантський акваріум. Імовірно, що він є найбільшим у східній Європі. Мешканцями акваріуму є представники океанічної фауни, починаючи від безневинних рибок і закінчуючи страшними хижаками – піщаними акулами.

Кияни та гості міста можуть відвідати різноманітні події в ТРЦ Ocean Plaza: опис та графік цих подій ви можете знайти за гіперпосиланням http://oceanplaza.com.ua/news/events. Однією з найбільш цікавих та масштабних подій є день народження торгово-розважального центру. Відвідувачі не тільки мають можливість вибору недорогого брендового одягу та взуття, але і добре відпочинуть самостійно чи разом зі своєю сім'єю або друзями.

Так, влітку можна позасмагати під теплим сонечком, і для цього не обов'язково їхати на море. На даху сусідньої автостоянки знаходиться пляжний комплекс City Beach Club. Загальна площа комплексу більш ніж 3000 квадратних метрів. Тут є два басейни площею 320 м2. Одночасно цей комплекс може відвідати 1200 людей. У літній період пляжний комплекс може використовуватись у якості кінотеатру під відкритим небом.

City Beach Club  перший вітчизняний комплекс, який розташовано на даху будівлі. Його внесено до Книги Рекордів України та відзначено премією «Золота жар-птиця».

У будь-яку пору року відвідайте кінотеатр Cinema Citi та отримайте величезну насолоду від перегляду закордонних та вітчизняних фільмів. Якщо ви прийшли разом з дітьми, обов'язково відвідайте картинг. Можете навіть покататися на машинках разом з ними.

Після розваг ви цілком можете зголодніти. Завітайте в один з закладів громадського харчування на території ТРЦ. Тут є ресторани і фастфуди. Якщо ви є прихильником найпоширенішого в світі «Макдональдсу», поспішаємо вас порадувати – їх в Ocean Plaza 2.

Одним з найвідоміших та найбільших орендаторів Ocean Plaza є «Ашан». Він знаходиться на першому поверсі.

Тому навіть якщо вас дістала економічна криза, ви все одно маєте прийти і помилуватися концептуальністю і багатством реалізації ТРЦ.

 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше