Топ яскравих луків на осінь

24 жовтня 2019
Олена Українка

Холодна пора року — це не тільки вогка дощова або снігова погода та сірі нудні образи. Восени можна виглядати не менш яскраво та жіночно, ніж у весняно-літній сезон. Причому незалежно від фігури і, що найважливіше, від віку!

На думку стилістів і психологів, грамотно підібраний одяг, бездоганний макіяж і хороша зачіска омолодять жінку будь-якого віку. Не варто також забувати про яскраві кольори, адже саме вони здатні творити справжні чудеса!

Жіноча мода, осінь—2019

Соковиті помаранчеві, червоні, жовті, рожеві тони — важлива частина осіннього сезону. Стильний лук неодмінно повинен містити яскраві деталі, головне — не перевантажувати комплект.

Ті, хто віддає перевагу більш стриманим варіантам осіннього вбрання, завжди можуть звернутися до безпрограшних тотал-луків, які навіть в чорному кольорі будуть виглядати ефектно і мегастильно, адже завжди можна вибрати витончений силует і незвичайну фактуру.

Усім шанувальникам блакитних і синіх кольорів дуже пощастило — синій колір стоїть на одному щаблі з чорно-білої палітрою і займає перші місця в колекціях іменитих модельєрів.

Речі, як-от довгі кардигани, кімоно і шийні хустки, стануть прекрасним доповненням будь-якого способу незалежно від віку. Сміливо носи їх і будь стильною та гармонійної!

Це образ більше підійде для золотої осені, як зараз. Такі наряди з яскравою шкіряною спідницею в поєднанні з хижим принтом стануть найбільш яскравим трендом сезону. Залишитися непоміченою в такому одязі не вдасться, усі захоплені погляди будуть твоїми!

Обов'язково придивися до теплого в'язаному светра яскравого кольору, він складе чудову компанію штанам і спідниці.

Вибрати можна й оригінальну в'язку, і стильну укорочену модель або светр оверсайз. Крім того, модний светр може замінити тобі верхній одяг в осінньому образі.

Щоб додати прохолодній порі року фарб, можна вибрати яскраве пальто вільного або класичного крою, доповнити його зручним взуттям на стійкому каблуці і брюками в контрастному кольорі. Така леді буде привертати увагу на вулиці, ловити на собі захоплені погляди чоловіків!

Мені дуже подобається це спокійне і в той же час неймовірно стильне та затишне поєднання кольорів!

Просто неповторне відчуття стилю. І хто сказав, що гардероб жінки за 50 не може бути яскравим?

Ще одне цікаве рішення!

Запам'ятай, найчастіше одного яскравого кольору в якості основи цілком достатньо. Доповнюй свій яскравий образ коричневим, бордовим, темно-синім кольорами.

Здійснено переклад.

Обкладинка — pinterest.com.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Anna18 Anna18 25 жовтня 2019
Ви зможете знайти дуже багато модних осінніх луків у нас на маркетплейсі українських
брендів https://clo.com.ua/
Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше