ТОП-7 літніх українських треків (відео)

15 серпня 2018
Редакція

Це було нелегко, але ми впоралися! Пропонуємо вам наш власний ТОП-7 літніх українських кліпів  від року до поп-музики. Дивіться, слухайте і вибирайте своїх лідерів.

Океан Ельзи - В небо жене

Через що проходять люди в стосунках? Відповідь на це питання в кліпі "У небо жене" і хотіла показати режисер Анна БУРЯЧКОВА. Океан Ельзи не здають позицій - вони знову беруть нас за душу і роликом, і композицією. В результаті - новий хіт і загальна любов.

DILEMMA - Майлав

А ви могли б стати на шпагат між двома автомобілями? Ось вокаліст групи DILEMMA зміг! Та ще й як! Це потрібно бачити на власні очі. Хоча в новому кліпі "Майлав" хлопці і не таке виробляють.

MONATIK & Надя Дорофєєва - Глибоко

Ніхто не сумнівався, що, якщо ці двоє об'єднаються, в результаті у них вийде щось дійсно круте. Пісня "Глибоко" миттєво прилипає до зубів, а відео змушує смикати кінцівками і посміхатися. Перевірено!

Бумбокс & The Gitas - Тримай мене

Що вийде, якщо взяти двох талановитих вокалістів, два автомобілі і камеру GoPro? Атмосферне чорно-білий кліп на пісню "Тримай мене", новий хіт від груп Бумбокс і The Gitas.

KADNAY - TILO

Група KADNAY двічі підкорила всіх на національних відборах на Євробачення. Сьогодні хлопці збирають повні зали в клубах і натовп людей на фестивальних майданчиках. З кожним роком їх творчість стає краще і якісніше. Саме тому кліп на пісню "TILO" виявився в нашій добірці.

Фіолет — Найкращий друг

Популярна українська поп-рок група свій останній кліп присвятила вічній темі - дружбі. Яка, як відомо, буває в дуже і дуже різних проявах. Режисер відео Олександр Шкробак тему дружби розкрив через призму відносин матері і сина. До речі, головні ролі в кліпі дісталися заслуженою актрисі України Ксенії Баша та її дев'ятирічному синові Василю.

Open Kids - Стікером

Те, що потрібно, для легкого літнього настрою. Кліп дівчат Open Kids "Стікером" — це барвисте яскраве відео, наповнене цікавими ефектами і рухами. Рецепт говорить так: не заморочуйтесь і отримуйте задоволення.

Зображення — pinterest.com.
 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше