ТОП-6 українських виробників рюкзаків

29 серпня 2017
Marta Chorna
Сезон навчання, який в Україні починається у вересні, вже майже тут, тому саме час розповісти про красиві та зручні рюкзаки від українських брендів: ​

1. "Gin"

Народився з морської піни, тобто з тих країв, де її багато. Є таке слово "ергономічний", так воно найкраще характеризує рюкзаки Gin. Вони максимально пристосовані до потреб сучасного споживача, відсіки для ноута, ручок, стікерів, розумна спинка. Все в них є, і ціна радує.
 

2. "Iron City"

Родом з Луцька, продаються в Шанхаї. Все правильно, не вони сюди, а ми туди. Не питайте, як так сталося. Отже, слово, яке їх характеризує - "міцність". Витримають той же лептоп, одяг для тренування, косметичку, воду, обід у лоточках і термос. При цьому все одночасно і в один рюкзак. Бо то Iron City. Красунчики, є шкіряні, а ще є mini моделі для панянок. Вартість змінюється відповідно до матеріалу, з якого він відшитий.
 


3. "Horondi"

Естетичне задоволення і функціональність - все тут. Львівські, зручні, добре прошиті, з органічними, продуманими геометричними принтами. Вартість - більш ніж хороша.
 

4. "Ornament"

То вже на межі: верх - пропаралонений шкірзамінник, який витримує велике навантаження, добре чиститься і тримає форму. Підкладка - із повсті. Дівчачий варіант: щоб і красиво, і книжки було куди втиснути. Ціна оптимальна.
 

5. "Апельсинова торба"

Так, є така в Івано-Франківську. Тут акцентуємо на естетиці, натуральних тканинах, достатньо великих розмірах. Виділяється з натовпу і тішить оригінальністю. Ціна погоди не зробить.
 

6. "Євині дочки"

Родом з Луцька, у Львові - тільки в Miff Store. Компактні, добре прошиті. Ручна робота, багато місця не займають, очі радують. Вартість оптимальна.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше