ТОП-5 сучасних романів за версією GRENKA.UA

31 серпня 2015
UAPOST.US
"З появою телевізора і комп'ютера люди перестали читати книги!" - Вам не раз доводилося чути подібні твердження, чи не так? Настав час розсіяти цей нововведений стереотип.
 

alexrister1.wordpress.com

Книги для багатьох - невід'ємна частина власного "Я". Кожне суспільство шукає відображення в книгах, і сучасне - не виключення. Що може бути кращим, ніж затишний дощовий вечір в компанії чашки чаю і хорошої історії про людей, з якими ви можете зіткнутися мало не кожен день, чиї долі вам зрозумілі та знайомі?

Якщо ви перебуваєте в пошуках нової книги або тільки закінчили попередню, GRENKA із задоволенням представляє вам кращі книги жанру "сучасні романи".

Ці книги підкорили серця мільйонів читачів і тепер почесно носять звання "бестселерів".

Магічне число 50!

"П'ятдесят відтінків сірого"

bublik.delfi.ee

"П'ятдесят відтінків сірого" - неможливо, щоби ви не чули про цей роман! Приголомшивши публіку в 2011 році, він і досі лідирує в рейтингах книг наших днів, що найбільше купуються.

Ніщо (ні критики, ні заклики до скромності) не може заглушити бажання представниць прекрасної статі пережити, небачену за своєю відвертістю, любовну пригоду Анастейші Стіл і мільярдера Крістіана Грея.

Роман зухвало оголює всі таємні бажання, про які раніше не наважувались зізнатися дівчата і жінки. Однак інтимні сцени є тільки родзинкою тексту! Туманне минуле містера Грея розкривається тільки в кінці та тримає в напруженні не тільки головну героїню, але й читачів.

Цей роман додасть пікантності навіть найбільш спокійному вечору! 

"П'ятдесят днів до мого самогубства"

vk.com

Число "п'ятдесят" має зовсім інший зміст у романі молодої російської письменниці - "П'ятдесят днів до мого самогубства" (2012). Цей фатальний відлік героїня встановила для того, щоб зрозуміти чи варто жити, чи смерть - найкращий з усіх можливих варіантів. За ці п'ятдесят днів дівчина-підліток Глорія Макфін переживає кризу в сім'ї і в стосунках з друзями, бореться за любов і робить божевільні вчинки.

Цей зворушливий роман вже отримав відгук у серцях багатьох молодих людей. Він підкорить і вас!

Хто винен?

Героям наступних романів нікого звинувачувати в своїх бідах. Їх світла пора юності затьмарена хворобами і каліцтвом. Проте доля все ж підносить їм щось натомість. І це, зрозуміло, любов!

"До зустрічі з тобою"

dopepicz.com

Вілл Трейнор, прихильник активного відпочинку, приречений провести решту життя в інвалідному кріслі внаслідок аварії. Чи означає це кінець всьому? Він у цьому не сумнівається! Чи вдасться юній Лу Кларк, яку найняли як доглядальницю, переконати його у протилежному? Прочитайте роман "До зустрічі з тобою" (2012) і ви не залишитеся байдужими.

"Винні зірки"

starylev.com.ua

Якщо ви хочете зворушитися ще більше, якщо вам потрібні сльози на щоках і важке зітхання - звинуватьте зірки разом з Хейзел і Огастусом, героями найвідомішого роману, за яким вже зняли фільм.

У цих дітей рак забирає можливість довгого і щасливого життя. Вони, однак, не мають наміру віддавати найдорожче, що у них є - почуття. Разом вони переживають ревнощі, пристрасть, біль і ніжну любов один до одного. Пориньте у світ приреченої юності в сучасному бестселері "Винні зірки".

Обережно! Засновано на реальних подіях.

"Шантарам"
 

actuall.ru

"Шантарам" - у перекладі з мови марахті (індійської) означає "людина, якій дарована мирна доля". Іронічно, що головний герой однойменного роману не може похвалитися такою долею. Його життя - калейдоскоп подій, які багато хто з нас боїться побачити навіть у страшному сні!

Ліндсей Форд, він же Шантарам, у минулому наркоман і в'язень, відчайдушно бореться за своє життя. Обраний ним шлях нечистий - робота на мафіозі - однак, на ньому Ліндсей зустрічає любов, втрачає і знаходить знову друзів і свободу. До чого призведе таке життя? Дізнайтеся самі!

Сучасний роман австралійського письменника підкорив мільйони читачів по всьому світу. Приєднайтесь до цього числа і проживіть цю незвичайну історію!

У статті представлені тільки деякі з книг, гідно оцінених у всьому світі. 

Вибирайте книги за смаком і будьте щасливі!

(via)

Радимо вам також почитати:
10 цікавих книжок та їхніх чудових екранізацій, з якими варто познайомитися
А ви вже прочитали три найпопулярніші українські книжки?
10 кращих психологічних романів світу

 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше