ТОП-5 помилкових думок щодо спільного життя

23 квітня 2015
Юлія Грушецька
В кожних довготривалих відносинах настає момент, коли двоє партнерів хочуть жити спільно. Проте, існують певні неправильні думки, які сповільнюють цей процес. Отож, переглянувши статистику інтернет блогів, опитувань та статтей, я виявила ряд невірних тверджень. Ось декілька з них:

​1. Для того, щоби почати жити разом, потрібно довго зустрічатись до того​

Насправді, це не зовсім так. Моральні переконання, типу "цілуватись тільки після шлюбу" (іронія),  вже давно не актуальні. Деякі пари можуть розпочати спільне життя, зустрічаючись місяць, а деякі не зможуть і після року зустрічань. Не сприйміть це за аморальність, адже я говорю не про підлітків, яких переповнюють емоції, а про свідомих, дорослих людей. Тому, якщо ви відчуваєте, що готові до цього і ваш партнер також - варто спробувати.

2. Страх перед спільним побутом

Існує такий стереотип, породжений американськими комедіями, про те, що важко розприділити домашні обов'язки, про розкиданий одяг (особливо про чоловічі шкарпетки) та про багато флакончиків дівчат у ванній. Так от, все це неправда (ну хіба якщо вже дуже складний випадок або ви перебуваєте в шлюбі більше, ніж 5 років). Насправді, дійсність не така вже й страшна. Якщо ви не живете стереотипами і дійсно хочете жити разом, тоді відкиньте цей страх .Головне - це взаєморозуміння та допомога один одному.

3. Побут поглине романтику та ніжні почуття

Про це можна думати вже після 20 (принаймі) років спільного життя. І то, все у ваших руках, ви здатні не допустити такого. 

4. Відсутність власного простору та часу

Одна з найнезрозуміліших причин, які я чула. Власний простір та час завжди з вами, навіть коли люди заміжні. Якщо все ж вам здається, що така проблема існує - знайдіть собі власне хоббі або якусь нову місцину, де ви зможете відпочити. І якщо вашому партнеру буде цікаво дізнатись про такі зміни у вашому житті, то це не означає, що він (вона) відбирає у вас ваш простір - просто цікавиться, чим ви живете.

Вільний простір повинен бути, але в міру.

5. Страх побачити одне в одному важливі недоліки

Коли ви починаєте жити разом, з'являється страх перед тим, що ви розкриєтесь настільки, що стануть очевидними не тільки ваші звичні сторони, а й ті, які ви ретельно приховували. Але для закоханої людини немає недоліків. Всі ваші мінуси для вашого партнера стануть особливостями або кумедними штучками.

Отож, не бійтесь жити разом. Пробуйте та насолоджуйтесь спільним життям. 


Вас також можуть зацікавити наступні публікації:
Як побудувати близькі стосунки з чоловіком: 3 ключові аспекти
9 найпоширеніших помилок у стосунках
Дошлюбні відносини в українській традиційній культурі
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

MorisBrother MorisBrother 23 квітня 2015
Ага. Замануха для чоловіка. Мужики не ведіться!
То все пише гарно, а потім починається: посуд помий, вазони підлий, пропилосось там, пиво не пий. Де ти був? Чого трубку взяв аж на другому гудку? Зраджуєш? Скотиняка ти така! Нащо мені ті квіти, краще б за комуналку заплатив. Казала мені мама...
Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше