Топ-5 невибагливих рослин від LBLV

27 лютого 2019
Андрей

Що робити садівникові, який рідко з'являється на дачі? ольшинство рослин потребує регулярного догляду, спеціального температурного режиму і акуратному поливі, однак існують і такі екземпляри, які вимагають хв

  1. Картопля. Він не вимагає частого поливу і невибагливий до температур. Єдиною проблемою lblv відгуки вказують колорадських жуків, проте їх можна легко прибрати за рахунок своєчасної обробки.
  2. Плодові дерева. Якщо правильно посадити деревця, вони виживуть навіть в самих несприятливих погодних умовах, вважають фахівці. Бонус: при цьому полив можна скоротити до одного разу на тиждень. Під час сезону дощів дачник зможе виїхати на кілька тижнів, не побоюючись загибелі свого саджанця. Серед плодоносних дерев особливою популярністю користуються: сливи, яблуні, груші, кизил, вишні. Як стверджують реальні відгуки, через кілька років невигадливого догляду древо принесе плоди і буде радувати своїх власників не тільки смачною їжею, а й приємним весняним цвітінням.
  3. Суниця. Ця ягода вважається однією з найсмачніших, однак не вимагає ніякого спеціального догляду. Садовод може посадити кілька вусиків на пробу і через рік поласувати смачною суницею. Для отримання хорошого врожаю варто подбати про захист від шкідників. На думку, розлучення рослини простий: накрийте ягоди сіткою або плівкою.
  4. Грунтові томати. Сорти помідорів для грунтової посадки виводяться в посушливих регіонах, тому насіння звикли сходити за найнесприятливіших умов. Рослина не боїться сухості або прохолоди, воно генетично пристосована до яскравого сонця і тривалого відсутності води. За рахунок глибокого коріння саджанець здатний добувати вологу глибоко з-під землі. ЛБЛВ відгуки відзначають, що полив повинен бути помірним, допускаються перерви до тижня або двох.
  5. Цукрова кукурудза. Її можна розсадити по межі ділянки таким чином, щоб займати мінімум місця і приносити максимум користі. Огородник створить природну огорожу і через час отримає смачні качани. Кукурудзі необхідно сонце, тому не варто розсаджувати її під деревами або в тіні будинку. В іншому саджанці легко переносять будь-які погодні умови і не потребують регулярного поливу.

Кожне з цих рослин, на думку фахівців компанії, може стати чудовою прикрасою дачі і принести масу радості садівникові!

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com