Топ-5 надихаючих весільних Instagram-профілів

17 листопада 2015
Оксана Різова
Музи різні важливі, музи різні потрібні. Природа, люди, несподівані ідеї? А, можливо, мистецтво, музика чи історії? Чи саме життя? У кожному з джерел натхнення ми знаходимо щось своє - особисте та особливе. Де ж живе муза? І як її заманити в гості? Будемо гортати акаунти мережі Instagram і милуватися ідеями для весілля з "Топ-5 надихаючих весільних Insta-профілів" на zapas-slov.com.ua

№5 CELESTIAL85_

Помістити на одне з місць нашого переліку цей профіль можна вже за те, що автор знаходить натхнення в порах року і... деталях.

 
Фарби природи, такі різні влітку, восени і взимку, перетворилися на ідеальний антураж для весільної церемонії: скельний ландшафт підкреслив гармонійне поєднання образу нареченої і квіткових акцентів образу.
 
Відразу звертає на себе увагу витончений браслет на нозі нареченої. Невелика, здавалося б, деталь, але подивіться, наскільки органічно вона вписується в цей образ. Букет, вінок і дівчина - такий "мікс" не може не надихнути. Наречена з профілю CELESTIAL85_ - не просто панночка на виданні, а, можливо, навіть - лісова мавка.
 

№4 OFF.WHITE_WEDDING

Продовження теми деталей: поки краса рятує світ, акценти роблять його більш досконалим. Ідея цікава актуальним нині екологічним підходом. Порядок повинен бути навіть у дрібницях, тому почесне 4 місце - у цього профілю.
 
Повз таку красу пройти неможливо! Розмарин, кріп, петрушка + столові прибори - просто та ідеально одночасно.
 
"Серце пішло в п'яти" - це не про це фото. Тут все на своїх місцях, тому надихає навіть порядок.

№3 FELIZESADOIS

"Ах, це весілля, весілля, весілля співало й танцювало..." Пам'ятаєте таку пісню? Ні? Та це й не обов'язково, тому що зараз час нових пісень і несподіваних рішень. Поки до весілля час ще є, можна провести кілька чудових репетицій.
 
Під час завоювання жіночого серця потрібно бути готовим до всього, і як тільки щось - відразу діяти. Наприклад, співати :) Сміливо? Так. Несподівано? Цілком. Чому б майбутньому нареченому не розважити піснями майбутню наречену під час романтичної прогулянки вздовж узбережжя? І хто сказав, що серенади можна співати тільки під вікном коханої? Розвиваємо традиції!
 
Найкращі виноградники ростуть під спекотним південним сонцем... Це означає, що союз молодят буде солодким і міцним, як вино. Стиглий виноград може надихнути не тільки на народження хмільного напою. У таких благодатних умовах народжуються і сім'ї.
 
Істина не тільки у вині, - трохи виправлю великих авторів, - істина в родині. Вино - не завжди добрий порадник, але подивіться, який захоплюючий вид у цього пейзажу!
 
Парасольки ідеально інтегрувалися в атмосферу урочистості та навколишній ландшафт. Нареченій та її подружкам не страшні ні дощ, ні сонце: їх захистять посмішки і рожеве світло від парасольок.
 
Пропозиція руки і серця? Для досягнення цієї мети обрано традиційний засіб - підтримка друзів. Для любові немає перепон, і не має значення, чи це стіни древнього замку, чи споруди із загратованими вікнами. Поки наречена думає, а друзі підставляють надійні плечі та руки, можна розглянути, як скроєно костюм нареченого. А хлопці тут потрібні міцні, тому що діалог молодих може тривати довго...

№2 CASAMENTOAQUI


Весілля плюс повітряні кульки - це весело! Тим не менше, їх використання повинно бути завжди "в тему".
 
Перші радощі, перша спільна праця, перший будинок і перший велосипед.
 
Тканина - це одночасно фарби та пензлі, за допомогою яких кравець творить весільний шедевр. Яким йому бути, багато в чому залежить і від характеру майбутньої нареченої.
 
"Нарешті, платтячко!" - напевно, вигукнуть дами.
 
Ось після цього велосипеда ще будуть весільні сукні :)

Читати далі
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

7 причин наважитись на плазмотерапію волосся
Густе, довге, шовковисте волосся завжди вважається предметом особливої елегантності, краси та розкоші. Жінкам, яким пощастило перейняти здорове волосся генетично, з цим моментом набагато легше. А ось пацієнтів, що борються за кожну здорову волосину, варто підтримати дієвими рекомендаціями та порадами від спеціалістів галузі трихології.
Читати більше