Готуємося до літа! Топ-12 українських стильних брендів

10 червня 2016
Vita.
Літо 2016 лише починає набирати обертів. На вулицях стає все спекотніше, а думки про довгоочікувану відпустку вже давно не дають спокою. Проте є перевірений спосіб відволіктись від нав’язливих думок та гарантовано підняти собі настрій. Це, як ви здогадались, – шопінг. Саме зараз час оновити свій гардероб новими вбраннями, актуальним взуттям та аксесуарами. І знову ж таки, нам з цим допоможуть модні українські бренди, які підготували багато цікавого, яскравого і неабияк доречного для цього сезону.

UaModna пропонує вашій увазі ТОП-12 українських виробників літнього одягу.

BOGUSH STORE

Цей модний бренд заснований молодою українською дизайнеркою Веронікою Богуш в 2014 році для людей, які люблять стриманість та функціональність. Філософією бренду є сучасність, краса і в той же час доступність. Одяг від бренду Bogush відповідає трьом основним критеріям – це простота форм, мінімалізм, та, безперечно, якість. Вбрання з класичних колекцій від дизайнерки Вероніки Богуш допоможе вам виділитись, заявити про себе та продемонструвати всім свій вишуканий смак.
 

EMMELIE DELAGE

Це молодий київський бренд стильного взуття з гарантією! Emmelie Delage завжди гарантує якість, комфорт і чудовий дизайн своїх виробів. При підготовці колекції дизайнери враховують найсвіжіші світові тенденції взуттєвої моди, а також використовують якісні європейські матеріали для втілення своїх ідей. Також бренд пропонує своїм клієнтам індивідуальний пошив. Кредо компанії звучить дуже просто, а тому щиро: "Ми любимо взуття. Любимо його створювати та носити".
 

IRENADEREZA

Це молодий український бренд, який випускає сезонні колекції жіночого одягу невеликим тиражем. Виготовляючи одяг, дизайнерка дотримується трьох основних принципів: користь, міцність, краса. Вона, як архітектор стилю, створює концептуальний одяг для гармонійних людей.
 

JULIA POMOSHKO

JULIA POMOSHKO – це молодий український бренд жіночого одягу, який пропонує новий погляд на сприйняття особистості в міському середовищі. В основі філософії бренду лежить ідея нового урбанізму, де місто доступне для кожного окремо. Мінімалістичність виробів дозволяє відкинути все зайве і зосередитися на внутрішньому натхненні. Натуральні тканини, лаконічний крій, графічність ліній і простота форми – все це характеризує одяг від JULIA POMOSHKO.
 

KOTOVICH

А ви вже придбали стильний купальник для відпочинку? Ні? Тоді вам неодмінно варто звернути увагу на цей молодий та амбіційний бренд. Окрім яскравих купальників, KOTOVICH пропонує стримані, але розкішні піжами, сексуальні домашні халати і нижню білизну. Дивіться та обирайте собі обновку.
 

L. GROM

Це - модна трансформація вашого стилю! L.GROM - український бренд, заснований в 2012 році дизайнером Людмилою Гром. Сьогодні L.GROM– це лінії вечірнього, ділового одягу в авторському стилі casual-transformer. Таке вбрання ідеально підійде для цілеспрямованих та успішних, активних і творчих, для інтелектуальних і сміливих, для тих, хто створює своє життя сам! Мета бренду – зробити всіх жінок задоволеними та щасливими кожного дня, даючи їм можливість створювати свій ідеальний гардероб.
 

MARCHI

Український бренд MARCHI – це новий, унікальний стиль для людей, молодих душею і вільних від стереотипів. Мета дизайнерів – самовираження жінки, що відображає природну гармонію в практичності та природності одягу. Такий одяг легко комбінувати з будь-якими речами і все одно ви матимете унікальний вигляд. Художній підхід і самобутній крій, гра принтів і текстур, смілива колірна гамма – з цього починається стиль MARCHI.
 

PAVLENKI WORKSHOP

PAVLENKI WORKSHOP – це сімейна майстерня, яка виготовляє цікаві речі винятково з грубої в’язки. Майстри бренду пропонують нам зовсім новий погляд на звичне плетіння. Речі від PAVLENKI однозначно привертають увагу та западають в душу. Адже вони гарантовано подарують вам тепло та затишок, а оригінальний стиль підкреслить вашу індивідуальність. В асортименті виробника є кардигани, шапки, снуди та ще багато цікавого з мериносової шерсті. 
 

PIVNIK STUDIO

Ще одним цікавим брендом є Pivnik Studio. Це молода та амбіційна марка в'язаного одягу і аксесуарів. У своїй роботі вони використовують тільки натуральні матеріали – овечу вовну, альпаку, кашемір. Цей одяг містить яскраві та самодостатні мотиви, які надихають на творчі експерименти. Pivnik Studio докладає неабияких зусиль, щоб забезпечити якісним і унікальним одягом дівчат з яскравим творчим потенціалом, харизматичних, ніжних і активних одночасно.
 

TUTO

TUTO – це сімейний бізнес, який з 2012 року займається виготовленням стильного жіночого взуття. У асортименті бренду представлені дуже різні моделі: тут і екстравагантні монки, і лакові броги і грубі черевики на тракторній підошві, а також класичні човники, зручні туфлі на низькому ходу і ботільйони. Тут ви точно знайдете зручне та якісне взуття на будь-який сезон та смак.
 

ХАМЕЛЕОН

Ця майстерня цілком виправдовує свою назву, адже у каталозі бренду представлено взуття яскравих кольорів, з незвичайним декором та з химерними малюнками. Таке взуття дійсно змусить вас посміхнутися. Воно підійде всім та безсумнівно прийдеться до смаку тим, хто відкритий до експериментів та є шанувальником яскравого та унікального взуття.
 

НЕБО В КВІТАХ

Це бренд авторських віночків та обідків ручної роботи. Засновниці – 5 творчих жінок, які люблять прикрашати світ навколо, люблять творити і дарувати красу та ніжність.

Надзвичайно ніжні квіткові віночки стануть чудовим доповненням для вашого літнього образу та надихнеуть вас бути жіночними і красивими, радіти життю та посміхатися.
 
Ми і далі продовжимо знайомити вас з новими та не менш цікавими вітчизняними виробниками, адже їм є що показати та чим здивувати.

А поки що, познайомитись з продукцією цих брендів та побачити і придбати ще багато цікавого, ви зможете завітавши цими вихідними, 11 і 12 червня, на маркет "Всі. Свої. Привіт, літо!" за адресою м. Київ, вул. Десятинна, 12 з 10:00 до 20:00. Вхід вільний.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше