ТОП-10 українських виробників одягу та модних аксесуарів

8 квітня 2016
Vita.
Українських брендів, які пропонують якість та стиль за помірними цінами, стає все більше і більше. Асортимент товарів вже давно розширився, тепер ми можемо придбати не тільки футболки з кумедними принтами, а й стильні сукні, джинси, сорочки, взуття, аксесуари та інші цікаві штуки.

UaModna пропонує вам переглянути ТОП-10 українських виробників одягу та аксесуарів.

Jenadin

Jenadin перший в Україні виробник унікальних безшовних виробів з високоякісної пряжі. У чому її особливість? У тому, що Jenadin створює такий одяг, який ідеально сідає по фігурі і не викликає дискомфорту через шви. Якість, комфорт і краса – ось 3 слова, якими можна описати одяг фабрики Jenadin. Ключ до створення ідеальної речі – це її матеріал. Сировину для своїх колекцій закуповують в Італії, адже тільки там виробляють пряжу, яка є еталоном у світі моди. Виробники сподіваються, що ви розділите з ними пристрасть до ніжних і м’яких суконь, кардиганів та спідниць.
 

Desali

Бренд Desali заснований художнім модельєром Аліною Приходько в 2015 році. Зовсім молода марка, а вже має своїх прихильників у всій Україні. Та це і не дивно, адже Desali виготовляють не одяг, а предмети розкоші. В новому сезоні вони пропонують чарівні та легкі сукні з шифону та ніжної органзи, які так і хочеться одягти після теплого, шерстяного, зимового одягу. Новинкою від бренду є колекція модних та яскравих купальників, які вже хочуть мати у своєму гардеробі більшість дівчат, адже літо вже поряд!
 

J Cook

Бренд J. Cook заснований у березні 2015 року, з ініціативи двох друзів, яких не задовольняло те, що пропонують на українському ринку. От вони і вирішили створювати одяг високої якості й при цьому за доступними цінами. J. Cook – це одяг для сучасних суперменів для чоловіків, які завжди хочуть бути оригінальними, хочуть підкреслити своє "Я", чоловіків зі своєю життєвою позицією і власними принципами, справжніх яскравих і активних особистостей сучасності. Засновники бренду доводять, що в Україні можна робити одяг не гірше, ніж в Європі.
 

K A T Y A  B E S L Y K

Молодий український дизайнер та засновниця бренду Катя Беслік вражає своєю Art Fashion колекцією. Образ від K A T Y A  B E S L Y K нагадує прообрази птаха, чорної ворони, проте насправді виконаний за оригінальною технікою модульного орігамі. Ціль дизайнера – це інтелектуальна it-girl. Богема. Внутрішньо наповнена дівчина з колючкою в кишені. Стильна та трішки екстравагантна. Тому, такий образ неабияк підійде для сильної та колоритної української жінки.
 

TbCoatss

TbCoatss – молодий український бренд верхнього жіночого одягу. Дизайнер старається, щоб кожна жінка змогла знайти своє ідеальне пальто. Створюючи унікальні капсульні колекції пальт, поєднує сміливі ідеї з високою якістю роботи і матеріалів. Ви, дійсно, закохаєтесь у ці італійські тканини, неповторні силуети і, звичайно ж, в яскраву палітру кольорів. І повірте, непоміченою в такому пальто ви точно не залишитеся! :)
 

Basic Story

Український бренд жіночого одягу у стилі casual. Новий підхід до простих речей – ось концепція та ідея, яку просувають творці бренду. Basic Story – це коли одяг стає об'єктом бажання кожної сучасної дівчини. Бренд пропонує нові, яскраві та комфортні образи, які увійдуть у ваше життя раз і назавжди.
 

Loves sweam wear

Love’s український бренд пляжного одягу, який поєднує останні тенденції моди, неординарні моделі та високу якість. За час існування компанія удосконалила крій та посадку так, щоб кожен купальник підкреслював всю красу жіночого тіла. Love’s у роботі використовує лише якісні європейські тканини, які не вигорають на сонці, швидко висихають та не втрачають форму. Купальники Love’s – це яскраві, модні та спокусливі моделі, для жінок, які прагнуть мати неперевершений вигляд.
 

MIAS

Унікальний бренд, що створює шкіряне взуття ручної роботи, у яке вкладає душу. Молоді та амбіційні прагнуть довести, що українське взуття може бути якісним, красивим, стильним і доступним. З увагою до деталей, намагаються вгадати побажання клієнтів раніше, ніж вони їх усвідомлять. Перевірені часом і досвідом матеріали гарантують безсумнівну якість кожної моделі. А авторський дизайн елегантних та вишуканих лоферів від MIAS точно не залишать вас байдужими.
 

YouRS

YouRS – це унікальні прикраси ручної роботи з натуральних матеріалів, які допоможуть підкреслити індивідуальність кожного. Справжнім сюрпризом від бренду став вихід нової ексклюзивної колекції прикрас, виготовлених з незвичних матеріалів, а саме: вугілля та червоного моху. Унікальність виробів у тому, що неможливо повторити форму вугілля, тому всі прикраси тільки в одному екземплярі. Геометрична форма і wirewrap надають трішки зухвалості та водночас витонченості вашому образу.
 

My Travel pack

Українська марка My Travel pack виготовляє зручні органайзери для подорожей. Дуже важливо, щоби під час переїздів чи перельотів дрібні речі завжди були під рукою. У цьому допоможуть компактні органайзери для подорожей, які будуть дбайливо зберігати всі ваші документи в одному місці, щоб нічого не загубилося, а косметичка-органайзер  це незамінний аксесуар для модних мандрівниць! Органайзери від бренду My Travel pack мають зручну інструкцію-вкладку та декілька корисних тревел порад у кожному наборі. Така косметичка стане у пригоді, щоб швидко зібрати всі необхідні косметичні засоби й вирушити у яскраву мандрівку.
 
Як ви розумієте, тут представлена лише маленька частинка від існуючих українських виробників, адже Made in Ukraine сьогодні набирає неабиякої популярності.

А якщо ви хочете особисто познайомитися з продукцією цих українських виробників або побачити і придбати ще багато цікавого, завітайте цими вихідними, 9 і 10 квітня, на маркет "Всі. Свої. Нові Колекції" за адресою м. Київ, вул. Десятинна, 12 з 10:00 до 20:00. Вхід вільний.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше