Топ-10 українських брендів стильного одягу та взуття

8 вересня 2016
Vita.
Осінь вже за вікном, а значить прийшла пора оновлювати свій гардероб. З новим сезоном ми для вас підготувати свіжу добірку українських брендів, які потішать вас своїми сезонними новинками. Отож, знайомимось...

Iraida HM

 
Восени в'язане пальто чи м’якенький кардиган має бути в гардеробі кожної сучасної модниці. Саме тому ми хочемо познайомити вас з молодим майстром Iraida HM, який виготовляє приємний в’язаний одяг ручної роботи. Вона поєднує в своїх роботах якість італійської пряжі з ідеальним виконанням. Кожен виріб прикрасить ваш осінній гардероб, додаючи нове дихання у ваш стиль, та стане вашим улюбленим вбранням.

SHTOYKO


SHTOYKO – молодий український бренд жіночого одягу. Заснований він для того, щоб серед широкого вибору стати єдиним вірним помічником сучасних модниць, які прагнуть самовираження. Одяг від SHTOYKO для тих, хто цінує комфорт і зручність у повсякденному житті. Широкий асортимент справді якісних та унікальних речей, які підійдуть на всі випадки життя.

Anastasiya Кadatskaya


Молодий талановитий дизайнер стильного базового жіночого одягу. Унікальний крій, якісні матеріали, комфорт та тренди – це ті слова, якими можна охарактеризувати одяг від бренду Anastasiya Кadatskaya. Базові жіночі штани, стильне пальто або плащ, яскраві блузки та комбінезони цієї марки стануть основою для створення вашого стильного образу.

CYAN


Одяг від цієї марки безсумнівну підкреслить вашу індивідуальність та стане відображенням вишуканого смаку. За час свого існування бренд CYAN завоював серця багатьох українок і точно сподобається вам. Адже кожна їхня сезонна колекція завжди актуальна, яскрава та універсальна.

Echo brand


Молодий київський бренд жіночого одягу, котрий створює просте та водночас цікаве вбрання в стилі кежуал. Echo brand – це зручний повсякденний одяг, який створює вам індивідуальний стиль. Яскрава спідниця плісе та зручне шерстяне пальто від бренду Echo brand – чудовий варіант для осіннього луку.

O'DARKA specific


Новий український бренд модного взуття. Унікальний стиль та висока якість. Кожна пара взуття від O'DARKA specific додасть вашому образу елегантності та колоритності. Унікальні балетки, яскраві лофери чи зручні сліпони від бренду стануть чудовим доповненням вашого неперевершеного стилю.

2332 shoes


Молодий бренд жіночого взуття, який має чимало прихильників серед українських модниць. Вони створюють яскраві моделі спеціально для молодих, активних та яскравих дівчат. Все взуття виготовляється з якісних матеріалів, саме тому воно дуже зручне. В широкому асортименті бренду 2332 shoes ви точно знайдете свою ідеальну пару.

Red Lips


Український бренд, який знає, що потрібно сучасній жінці. Red Lips виготовляє вишукану нижню білизну для витончених натур. У своїй колекції марка представляє стильні комплекти з найніжнішого та високоякісного мережива. Саме тому всі вироби надзвичайно практичні та комфортні під час носіння.

Jeff and Fa

 
Цейукраїнський бренд виготовляє якісну жіночу білизну, комплекти для сну та відпочинку. Дизайнери бренду Jeff and Fa ретельно розробляють всі моделі, саме тому всі вироби не лише стильні та красиві, а ще й надзвичайно зручні. Яскраві та якісні набори задовільнять смаки найвибагливіших жінок, а завдяки  широкому асортименту білизни ви зможете віднайти свій ідеальний комплект, який готовий стати вашою другою шкірою.

Народний бутік


Сучасний український виробник національного одягу, який шанує традиції та поєднує їх з сучасними тенденціями. Дизайнери бренду створюють стильні сукні, сорочки та комбінезони, які є на піку своєї популярності. Сучасний крій, традиційні орнаменти та натуральні тканини – все це дозволить вам створити неперевершений образ, який буде доречним за будь-якої нагоди.

Ми і далі продовжимо знайомити вас з новими та не менш цікавими вітчизняними виробниками, які постійно дивують нас своїми колекціями та пропозиціями.


Хочете познайомитися з ними ближче? Тоді завітайте цими вихідними, 10 і 11 вересня, на маркет "Всі.Свої: Осінні колекції" за адресою м. Київ, вул. Десятинна, 12 з 10:00 до 20:00. Вхід вільний. 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше