Топ-10 найочікуваніших фільмів літа

2 червня 2017
Vita.
Ми обрали 10 фільмів, які не можна пропустити в українському прокаті цього літа. Отож, знайомимось на прем'єри яких фільмів, чекають фанати по всьому світу.

Диво-жінка 

Прем'єра: 1 червня
 
Перед тим як стати Диво-Жінкою, вона була Діаною — принцесою амазонок, навченою бути непереможною войовницею. І коли на берегах відокремленого від зовнішнього світу райського острова, який служив їй батьківщиною, терпить крах американський пілот і розповідає про серйозний конфлікт, бурхливому у зовнішньому світі, Діана покидає свій будинок, щоб впоратися з цією загрозою. І там, борючись пліч-о-пліч з людиною у війні за мир, Діана виявить всю повноту своєї влади... і своє істинне призначення.

Мумія

Прем'єра: 8 червня

Посеред безжальної пустелі у величному саркофазі похована дочка єгипетського фараона, але настане день, і вона з'явиться в наш світ повернути собі те, що належить їй по праву. Відтепер світом правлять боги і монстри.

Трансформери: Останній лицар

Прем'єра: 22 червня


 
Оптімус Прайм зник. Люди ведуть війну з Трансформерами. Ключ до майбутнього людства був похований у таємниці минулого, прихованої історії Трансформерів на Землі... Місія з порятунку світу лягає на плечі різношерстої компанії, що складається з Кейда Йегера, Бамблбі, англійського лорда і професора з Оксфорда. Прийшла пора діяти! Жертви стануть героями. Герої стануть злочинцями. Вистоїть тільки один світ: їхній або наш.

Людина-павук: Повернення додому

Прем'єра: 6 липня
 
Після історичної зустрічі з командою Месників Пітер Паркер повертається додому, намагаючись зажити нормальним життям під опікою своєї тітки Мей. Але тепер за Пітером проглядає ще дещо... Тоні Старк бачив Людину-Павука у справі і повинен стати його наставником. Коли новий лиходій Стерв'ятник загрожує знищити все, що цінує Пітер, приходить час довести всім, що таке справжній супергерой.

Дюнкерк

Прем'єра: 20 липня

Фільм розповість історію чудесного порятунку більше трьохсот тисяч солдатів у ході Дюнкеркской операції, що мала місце на початку Другої світової війни. Події починаються з оточення сотень тисяч британських і союзних військ силами противника. Спіймані в пастку на пляжі, і перебуваючи спиною до моря, вони стикаються з нерозв'язною ситуацією, а лещата противника стискуються все сильніше і сильніше. 

Атомна блондинка

Прем'єра: 27 липня
 
Агент Лоррейн Бротон, діамант у короні Секретної розвідувальної служби Її Величності, не просто майстер шпигунства: вона бомбічно сексуальна, вибухонебезпечна і використовує весь арсенал своїх унікальних здібностей під час нездійсненних місій. У неспокійному Берліні, куди її направляють із завданням повернути безцінне досьє, вона змушена об'єднатися з агентом під прикриттям Девідом Персивалем. Разом їм належить прокласти шлях через терни смертельних шпигунських ігор.

Темна вежа

Прем'єра: 27 липня
 
Наш світ — не єдиний з існуючих. Закляті вороги Роланд Діскейн, останній з ордена стрільців, і Волтер О'Дім, відомий також як Людина в чорному, ведуть споконвічну боротьбу. На кону — міфічна Темна Вежа, останній оплот і надія всесвіту, без якої світ буде повалений в повний хаос і руйнування. Силам добра і зла судилося зіткнутися в останній сутичці, адже Роланд Діскейн — єдиний, кому під силу зупинити Людину в чорному, перш ніж той зруйнує Темну Вежу.

Валеріан і місто тисячі планет

Прем'єра: 10 серпня
 
2700 рік, Валеріан і Лорелін — космічні спецагенти, які за службовим обов'язком впутались в сумнівну справу і стали мимовільними учасниками то міжгалактичного змови, то афери найхимерніших мешканців планети Альфа, де живуть тисячі мешканців різних світів з усіх куточків галактик.

 

На драйві

Прем'єра: 17 серпня
 
На яку б справу не збиралися Док і його команда, водієм неодмінно повинен бути Бейбі. Він любить дві речі – музику і швидкість. Якщо він буде за кермом, то половину справи зроблено. Все йшло гладко, допоки у хлопця не було інших інтересів, крім втеч від копів. Але у нього з'явилася дівчина. Куди приємніше було б забути про все і поїхати з нею куди подалі. Док дає своєму водієві останнє завдання, після якого їх ніщо не буде пов'язувати і той зможе виїхати з міста. Але здається Док знав про те, що відірватися від такого переслідування не під силу навіть Бейбі.

Тілоохоронець кілера

Прем'єра: 17 серпня

За сценарієм старий кілер вирішує дати свідчення проти своїх наймачів. Водночас він сам уже не може убезпечити себе і наймає молодого охоронця. 



Приємного вам перегляду!

За матеріалами DT.UA
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше