Тіла, які ми хочемо: Фотопроект та обкладинки ESPN Body Issue 2015

20 липня 2015
Annie
6 липня, американський спортивний телеканал ESPN опублікував журнальні обкладинки спецвипусків Body Issue. Щороку ESPN фотографує героїв - відомих спортсменів без одягу. На обкладинках випуску, який з'явився в продаж у п'ятницю, 10 липня, були гравці Національної ліги американського футболу Оделл Бекхем-молодший і Брюс Харпер, футболістка Алі Крігер, триразова олімпійська чемпіонка, плавчиня Наталі Коглін, метальниця ядра Аманда Бінгсон, а також бігуни, баскетболісти, серфери і хокеїсти.


Body Issue видається з 2009 року. "Наша мета - розвивати журнал з року в рік, - каже головний редактор Чад Міллман. - Нас надихає можливість відобразити силу і вразливість цих незвичайних атлетів за допомогою потужних зображень і не менш інформативних інтерв’ю".

bird.depositphotos.com

Видання також представило фотопроект Bodies We Want ("Тіла, які ми хочемо"). Для нього фотографи Карлос Серрао, Пітер Хапак, Арт Стрейбер, Джефф Ліпскі, Марк Селіджер, Пеггі Сирота, Кай Зі Фенг, Річард Фіббс, Уілліамс + Хіракава, Софі Холланд, Джейсон Лі, Паола Кудаккі і Мартін Шоллер зняли 24 спортсменів голяка.

Ось вони, найкращі знімки з цитатами спортсменів - героїв проекту.

Станіслас (Стен) Вавринка, 30 років, великий теніс:

bird.depositphotos.com

Перемога на French Open для мене досі як сон. Якщо ти швейцарець, то ростеш на іграх Ролана Гарроса. Я отримав свій перший великий титул ще юніором. До цих пір важко повірити.

Пейдж Селенскі, 25 років, хокей на траві:

bird.depositphotos.com

Іноді мені здається, що у мене на обличчі магніт. На міжнародних змаганнях необов'язково одягати захисні окуляри, тому що удари по обличчю трапляються дуже рідко, але не в мене. У мене п'ять шрамів від ключки або шайби.

Садена Паркс, 25 років, гольф:

bird.depositphotos.com

Я хочу бути гольфісткою номер один. І стати нею не на мить, а залишатися на висоті роками.

Хатуна Лоріг, 41 рік, стрільба з лука:

bird.depositphotos.com

Дехто вважає, що стрільба - несправжній спорт. Це простий спорт на відпочинку, але дуже складний на професійному рівні. Він вимагає величезної фізичної та духовної сили. На змаганні ви "загнетесь" прямо на полі і будете сильно засмучені.

Тайлер Сеген, 23 роки, хокей:

bird.depositphotos.com

Я проти забобонів. Якщо у мене була хороша гра, то підчас наступної я зроблю щось інакше. Коли я обмотую ключку, а потім роблю хет-трик, то наступного разу обмотаю інакше. Я завжди кажу собі: "Перемогу принесло мені не це". Я можу змінити все, і все залежить від мене. Забобонні хлопці в команді вважають мене дивним.

Алі Райман, 21 рік, гімнастика:

bird.depositphotos.com

Потіти в тренажерному залі, покритою крейдяним пилом - ось де я відчуваю себе комфортно. Більшість дівчат звикли носити підбори і сукні, я звикла бути в трико і без макіяжу. Я люблю це.

Брітні Грінер, 24, баскетбол:

bird.depositphotos.com

Я б описала себе як атлетично довготелесу. Я хочу показати людям це. Мені комфортно в своєму тілі, і я не проти показати його. Чесно кажучи, мені подобається ця унікальність. Мої великі руки, долоні, ці довгі ноги - я люблю бути не як усі. Якби всі були однаковими, це був би страшенно нудний світ.

Тод Клевер, 32 роки, регбі:

bird.depositphotos.com

Регбі - найбільш командний вид спорту, який тільки існує в цьому світі. Ви граєте в нападі та захисті, ви перебуваєте по обидва боки лінії. Крім того, команду веде капітан; тренери приймають рішення під час гри. Тренер може сказати кілька слів під час перерви, але весь інший час він глядач.

Даллас Фрайдей, 28 років, вейкбординг:

bird.depositphotos.com

Це класно, коли тебе знають як зірку жіночого вейкбордингу. Я дійсно агресивна під час поворотів; люблю, коли можна взяти простий фліп і зробити його вибуховим, вкласти в нього свій талант. Жінки-райдери просунули наш спорт.

Габріель Ріс і Лерд Хемільтон, 45 і 51 рік, колишня пляжна волейболістка і серфер

bird.depositphotos.com

Габріель Ріс: Наша фізіологія впливає на нашу особистість, і навпаки. Іноді я жартую, що хотіла би бути більш гнучкою, бо такою була б і моя особистість. Я займалася спортом, який витягує. Про мене ніколи не скажеш, що я поступлива.

Наталі Коглін, 32 роки, плавання:

bird.depositphotos.com

Коли я йшла на Олімпіаду в 2012-му, мені було 29 і я була одружена; всі припускали, що я звільнюсь, заведу дітей і зникну. Кілька чоловіків-членів команди не задавали таких питань. Це так цікаво, що люди відкрито вважають: "Ти ж так і зробиш, правда ж?" Але мені подобається змагатися, подобається бути атлетом.

Брюс Харпер, 22 роки, бейсбол:

bird.depositphotos.com

Бейсбол - це гра почуттів. Багато хлопців переглядають гру і думають: "Мені потрібно змінити те, змінити це". Ні щоби просто грати. Відчувати свій помах, свої руки - я тут за цим.

Алі Крігер, 30 років, жіночий футбол:

bird.depositphotos.com

Думаю, моя впевненість у собі прийшла після 30-ти. Це було неймовірно - я просто відчула себе вільною. Мої перші три десятка видалися важкими, я весь час подорожувала, жила в різних країнах, зате тепер я знаю, чого хочу від життя.

Ентоні Кастонзо, 26 років, американський футбол:

bird.depositphotos.com

Від природи я худорлявий хлопець. У мене є план харчування, щоби просто підтримувати вагу. Я дуже багато їм.

Летиція Буфон, 22 роки, скейтбординг:

bird.depositphotos.com

Не всі дівчата катаються на вулицях. Ще катають на сходах і перилах, але це дуже боляче. У вуличному скейтбордингу не носять ніякого захисту. Думаю, так навіть страшніше, якщо ти в шоломі й наколінниках, тому що це може тебе стримати. Я боюся болю, але так люблю вуличний скейтинг, що готова до цього, розумієте?

Чанта Макміллан, 27 років, семиборство:

bird.depositphotos.com

Я легко набираю м'язову масу. Мій тренер боїться, що я роблю занадто багато підйомів, бо дуже швидко здуюсь. З глузду з'їхати, як швидко змінюється тіло. Але я не дивлюся в дзеркало з думкою про те, що худа. Я дивлюся і думаю: "Ух ти, звір!".

(via)

Якщо вам сподобалась ця стаття, читайте також:
Як американка з українською душею підкорила світ
Селебрітіс обирають йогу
Олександр Усик: "Шлях спортсмена - це війна на рингу"
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше