"The Next Generation": новий етап в творчості гурту "Soundstream"

20 січня 2022
Soundman

14 січня 2022 року столичний гурт "Soundstream", що виконує електронну музику, випустив на німецькому лейблі DMN Records новий альбом під назвою "The Next Generation". Назва платівки символізує новий етап в творчості гурту - "The Next Generation" став першим альбомом "Soundstream", записаним в оновленому складі. Нагадаємо, що восени 2020-го до гурту приєднався новий вокаліст - Сергій Подольський, який прийшов на заміну Юрію Муктарову. Щоправда, робота над альбомом розпочалася незадовго до зміни складу, отже в декількох піснях можна почути голос Юрія.

Не дивлячись на те, що офіційний реліз альбому "The Next Generation" відбувся 14 січня, гурт спільно з DMN Records ще на початку грудня 2021-го почав розповсюджувати його в якості промо на вінілових платівках. Наразі альбом випущений на усіх цифрових платформах (iTunes, Amazon, Beatport, JunoDownload, Spotify тощо), а також на компакт-дисках в італійському інтернет-магазині CDClick. Альбом вже встиг зайняти високі місця в декількох чартах, зокрема:

  • #1 - iTunes Dance Albums Top-100 (Мексика)
  • #12 - JunoDownload Euro Dance/Pop Dance Albums (Велика Британія)
  • #65 - Beatport Dance/Electro Pop Top-100 Releases (США)

4 пісні з альбому були випущені в якості синглів. Першим синглом став "Life Is The Fight Reloaded", виданий в липні 2020-го. Це була оновлена версія пісні "Life Is The Fight", оригінальна версія якої побачила світ ще в 2015-му році. Початок коронавірусної пандемії у 2020-му довгий час не давав можливості учасникам гурту зібратися для запису нового матеріалу. І щоб не змушувати своїх прихильників довго чекати, гурт прийняв рішення дати нове життя одній із своїх старих пісень, перезаписавши її в популярному в наш час стилі bigroom. Цей сингл потрапив в чарт JunoDownload одразу в двох категоріях: #4 в категорії Euro Dance/Pop Dance та #18 в категорії Progressive House. Також він опинився на 18-й позиції в iTunes-чарті Канади. "Life Is The Fight Reloaded" став останнім синглом, записаним за участю Юрія Муктарова, через місяць після виходу цього синглу він покидає гурт.

В грудні 2020-го виходить другий сингл з альбому "The Next Generation" під назвою "Cambodia", який є рімейком на однойменних хіт 80-х років від британської співачки Kim Wilde. Робота над цим синглом розпочалася ще в серпні того ж року, вже без Юрія Муктарова. Сингл зайняв 85-ту позицію в чарті JunoDownload в категорії Euro Dance/Pop Dance.

На початку травня 2021-го з'являється третій сингл, на цей раз на пісню "Music Is Taking Me Higher", яка була представлена слухачам ще в листопаді 2020-го на офіційному YouTube-каналі гурту "Soundstream". Із цим синглом гуртові знову вдалося потрапити в чарт JunoDownload в категорії Euro Dance/Pop Dance, хоча він, як і попередній сингл, не показав там високого результату, посівши лише 88-ме місце.

Майже через місяць після виходу синглу "Music Is Taking Me Higher" гурт випускає четвертий сингл під назвою "Light The Fire", з яким "Soundstream" отримав перший успіх в чартах у себе на Батьківщині, опинившись на 10-й позиції в iTunes-чарті України, де він випередив таких відомих ді-джеїв, як Tiesto, Avicii, Armin van Buuren та учасників Євробачення-2021 від України - гурт Go_A. Крім того, сингл опинився на 36-й позицій в чарті JunoDownload в категорії Pop-Trance та на 70-й в Swiss Dance Chart.

Найближчим часом також планується вихід синглу на пісню "Get Ready Now". Про це гурт повідомив на своїй офіційній сторінці у Facebook.

Придбати альбом можна за посиланням.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com