Telly почала постачання безкоштовних 55-дюймових телевізорів з невідключною рекламою

13 серпня 2023
Volodumur Rizak

Telly почала постачання безкоштовних 55-дюймових телевізорів з невідключною рекламою

Компанія Telly, що представила в травні безкоштовні телевізори з вбудованою рекламою, що не відключається, почала першу хвилю відправки замовлень своїм клієнтам зі списку очікування. До кінця 2023 року компанія планує відправити 500 000 безкоштовних телевізорів, а 2024 року - ще "мільйони".

На відміну від більшості телевізорів, у виробі Telly під 55-дюймовим 4K-дисплеєм розташований додатковий екран відокремлений саундбаром від основного. Цей невеликий екран призначений для показу реклами, що не відключається, що і є суттю бізнес-моделі Telly.

Telly почала постачання безкоштовних 55-дюймових телевізорів з невідключною рекламою

Для початку використання пристрою користувач зобов'язаний погодитися, що дані про переглянутий контент будуть збиратися та використовуватися рекламодавцями. Якщо це не викликає суперечностей, додатковий дисплей можна також використовувати для відображення віджетів з результатами спортивних подій, нотатками новин, погодою і т.д. Телевізор оснащений камерою (з шторкою, що закривається) для фітнес-програм або відеоконференцій, а також набором вбудованих ігор.

Telly оголосила про співпрацю з компанією Nielsen для «збирання та аналізу даних про кількість глядачів та ефективність реклами». Дані продаватимуться не тільки рекламодавцям, а й розробникам телевізійних програм. Крім того, компанія співпрацює з Microsoft, яка минулого року аналогічно стала рекламним партнером Netflix.

Telly почала постачання безкоштовних 55-дюймових телевізорів з невідключною рекламою

Поки неясно, скільки саме пристроїв буде відправлено в рамках першої хвилі, але перші клієнти візьмуть участь у програмі бета-тестування. Це означає, що вони отримають доступ до деяких додаткових функцій, наприклад, інтеграцію зі Spotify, LiveOne та Zoom. Хоча система Telly не дозволяє встановлювати будь-які програми потокового мовлення, вона поставляється в комплекті з ТВ-брелоком Google TV. Її також можна використовувати із пристроями Roku, Amazon Fire Stick або Apple TV. Вбудована реклама на додатковому екрані при цьому, звісно, нікуди не пропаде.

«Ми дуже раді почати постачання споживачам найфункціональнішого телевізора з будь-коли створених, — заявив генеральний директор та засновник компанії Telly Ілля Позін. Наша інноваційна бізнес-модель, заснована на рекламі, робить телевізор повністю безкоштовним для споживачів, але найцікавіше в Telly — це технологія, яка дозволяє нашому двох екранному телевізору краще з кожним оновленням».

Незважаючи на те, що для використання Telly доведеться пожертвувати частиною приватності свого життя, для деяких безкоштовний телевізор — це пропозиція, на яку важко не погодитись. За місяць після того, як компанія відкрила список очікування, до нього записалося вже 250 000 осіб, і кількість продовжує зростати.

Telly почала поставки безкоштовних 55-дюймових телевізорів з рекламою, що не відключається (Обговорення новини на сайті)

https://sun9-74.userapi.com/impg/fcZ2zGaK4UH7bAv3kBP5jKEnS4IVYljNhWMa_g/-biOKxzhi34.jpg?size=320x213&quality=96&crop=28,0,394,262&sign=21291a307a66beb671e8d68554f74541&type=album
https://sun9-62.userapi.com/impg/oRyiIkmuuG1gEt4ftCOt8Vseah6yfJqyblaY7Q/yOt-voxCdHU.jpg?size=320x248&quality=96&sign=37358c9872124578d612c2b7c4f4ba3c&type=album
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com