TANGRAMCATS - лукбук колекції топів від katja bereznitsky

Любителям котиків і не тільки: український дизайнер Катя Березницька (бренд katja bereznitsky) презентувала нову лінію топів TANGRAMCATS, позиціонуючи їх як базовий елемент гардеробу, на кожен день, без прив’язки до ритму осінь-зима та весна-літо.

Топи втілюють у собі основні цінності бренду – ручна робота та мистецтво.

Основою ідеї серії став танграм – головоломка, що складається з семи плоских фігур, які разом утворюють більш складну фігуру, у даному випадку – це фігури котів.

Виробництво топів здійснюватиметься паралельно з основними колекціями.

Чекаємо!
 
А у червні Катя Березницька представила лукбук колекції із назвою ARMS (колекція осінь-зима 2014-2015). У роботах зображено переосмислені деталі зброї, а деякі образи нагадують військову форму з минулого.
 
Нехай зброя так і залишиться – в історії і у мистецтві, як засторога, і більше ніколи не переходить межу реальності…

З іншими матеріалами автора можна ознайомитися тут.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше