Синтез рок-музики та церковного співу


Дерев'яний 500-літній храм Архистратига Михаїла у музеї архітектури та побуту України, що у Пирогові, буде першим в Україні та й, власне, у світі, де спільно пролунає хорова та електронна музика на честь 250-річчя найвизначнішого українського композитора 18 століття Артема Веделя.

У концерті прозвучать хорові твори композитора та електронні композиції SZ-проекту на його музику. Декілька композицій буде виконано спільно із церковним хором.
   
Хоч як дивно, але з приводу такого визначного ювілею Артема Веделя в Україні пройде лише низка локальних заходів, які будуть розраховані на дуже вузький прошарок поціновувачів хорового співу, та й ті організовуватимуться не державою, а окремими ентузіастами та любителями його творчості. Таким чином знову музику генія будуть слухати люди, які його вже і так знають та люблять. Ширший загал знову ризикує не пізнати генія Веделя.


 
Тому SZ-project займається популяризацією творчості Веделя та прагне донести її до ширшого кола людей, хоча б до тих, хто цікавиться рок-музикою. Композиції SZ-проекту на музику Веделя написані у стилі прогресивного року.

Отже маємо унікальну музичну подію, синтез традиційного пост-барокового церковного співу та рок-музики, яка відбудеться:
 
о 12 годині у неділю 22 жовтня 2017 року
у Михайлівському храмі музею у Пирогові (Київ).

 
Тел. 067 181 68 56
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше