Свіжа кров: 5 вартісних серіалів 2018 року

10 травня 2018
Редакція

Серіали. Ну хто ж не любить провести вечір у компанії якогось цікавого багатосерійного видовища. Аби він не закінчився за півтори години, а інтригував епізод за епізодом. Напевно ж, багато з нас є серіаломанами. І кожен шукає якийсь собі до смаку. Комедійний, мелодраматичний, фентезі, екшн — їх зараз так багато. 

Думаю, актуально буде поговорити про новинки 2018 року. 

1. "Ті, що подорослішали"

Найстарша донька у сім'ї Джонсонів робить свої перші дорослі кроки, поступаючи в коледж. Серіал розкриває шлях дорослішання, і Зої повинна пройти через усі його випробування. Дівчина розуміє, що не все іде, як би хотілося. Кенія Барріс, творець шоу та виконавчий продюсер, заявив, що серіал показує "стан людини, коли вона ще не зовсім доросла, проте вперше стикається зі світом, у якому повно перешкод". 

http://www.rubiconline.com

2. "Монстри корпорації"

Серіал розповість про бездушну корпорацію, де молодші працівники Мет та Джейк знаходяться під керівництвом генерального директора-тирана Крістіана Девіла. Специфічна комедія є дітищем письменників|виконавчих продюсерів Мета Інґебретсона та Джейка Вайсмана. Як бачимо, головні герої стали для них тезками. Цікаво, чи й сюжет заснований на реальних подіях?;)

http://www.denofgeek.com

3. "Убивство Джанні Версаче: Американська історія злочинів"

Це другий сезон телесеріалу "Американська історія злочинів". Усього — 9 епізодів. Цей сезон досліджує вбивство дизайнера Джанні Версаче серійним вбивцею Ендрю К'юнененом. Він також заснований на книзі Марін Орт «Вульгарні послуги: Ендрю К'юненен, Джанні Версаче та найневдаліша поліцейська засідка у історії США».

http://styleinsider.com.ua

4. "Ординатор"

Серіал розказує про життя лікарні Chastain Park Memorial Hospital. У центрі сюжету — талановитий лікар Конрад Говкінс. Чарівний, проте часто різкий, любить виклики та нестандартний пошук виходу зі складних ситуацій. У дечому ідеаліст, він разом з іншими лікарями не захоче миритися із бюрократичною позицією керівництва, яке плете інтриги. 

http://hdrezka.ag

5. "Британія"

Історична драма про супротив кельтів проти завойовників з Римської імперії. Кельти були носіями високої культури та одними з найбільш загадкових і войовничих європейських народів. Рано чи пізно ця холодна і багата свинцем, залізом, сріблом і золотом земля повинна була приглянутися жадібній до нових територій Римській імперії. 43 рік нашої епохи. Могутня армія Римської імперії під командуванням Авла Плавтія прагне підкорити Великобританію. Шлях легіонов до бажаної цілі лежить через таємничі землі кельтів, де правлять суворі войовниці Керра і Антія та живуть священики-друїди, здатні керувати силами природи. 

http://weburg.net

Приємного перегляду!

*зображення-обкладинка — https://www.pinterest.com

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як запобігти крадіжкам у магазині
Світ роздрібної торгівлі швидко розвивається, і коли ви керуєте величезною кількістю запасів, безпека стає важливою увагою. Крадіжка, вандалізм та шахрайство — це лише деякі проблеми, з якими стикаються роздрібні магазини щодня.
Читати більше