Світ виробів ручної роботи на платформі «Ярмарки»

19 квітня 2021
Редакція

Проект "Ярмарки"  одна з найбільших D2C-платформ на Україні, завдяки якій шанувальники handmade і майстри зустрічаються без посередників. Тепер покупцеві не потрібно ходити по магазинам, щоб підібрати прикрасу або предмет інтер'єру. На онлайн-платформі Ярмарки оригінальні вироби ручної роботи продаються безпосередньо  без черг, масок і в комфортній обстановці для покупця. До товару, на екрані монітору, можна неквапливо придивитися і без поспіху зробити замовлення.

На сайті знайдеться буквально все  від весільного вишитого рушника і подарунків в українському стилі до садових меблів і барбекю. Одні продавці роблять акцент на ексклюзивність, інші пропонують власні вироби за привабливою ціною, але покупець незмінно залишається у виграші.

Ручна робота зберігає тепло творчої душі майстра. Авторські прикраси, пофарбований рослинними фарбами одяг, сумки з натуральної шкіри і льону відрізняються від фабричних товарів яскравою індивідуальністю. Тому хенд мейд подарунки так цінуються у всьому світі  оригінальність не виходить з моди.

На проекті Ярмарки величезний вибір сюрпризів на день народження, на весілля чи на Новий рік.

Чоловіки напевно захочуть запросити друзів в гості, щоб продемонструвати розкішні шахи або нарди, де кожна деталь виконана вручну з дерева або навіть глини. Джентльменам сподобаються курильні приналежності та набори для брутального застілля (шампури, фляжка, ніж, чарки продаються в солідному футлярі з деревини). Не залишаться без чоловічого схвалення портмоне зі шкіри ската або крокодила, солідні шкіряні Картхолдер, візитівки й чохли для паспорта.

Хлопці «на стилі» оцінять оригінальні футболки, пофарбовані в модній техніці тай-дай, худі з авторським принтом, ремені з натуральної італійської шкіри з індивідуальним написом.

Дами знайдуть на платформі #Ярмарки неймовірне різноманіття авторських прикрас і витончених аксесуарів.

Тут продаються стильні браслети зі шкіри та бісеру, сережки і кулони з пластика, металу і епоксидної смоли з натуральними квітами всередині.

Вироби з оксамиту, шовку, хутра, блискучих паєток і страз прикрасять волосся спокусниць різного віку. На ярмаркових просторах пропонуються обідки (є навіть стилізовані під єдинорога), банти, шпильки, декоровані з великим смаком і фантазією.

Дами елегантного віку оцінять тепло невагомих ажурних шалей і палантинів всіляких відтінків. Дівчата доповнять динамічний образ практичними хустками-бактус або косинками з найтоншої вовни.

Абсолютно всім жінкам знадобиться містка сумка-шоппер, розписана стійкими фарбами. Хорошим подарунком подрузі чи мамі стане витончена косметичка, вишита атласними стрічками і розшита японським бісером.

Для тіла і душі майстра хенд мейд варять мило з оливкової, кокосового, пальмового і касторової олій. Привабливі шматочки найрізноманітнішої форми (навіть у вигляді букета) виділяють аромати троянди, лаванди й жасмину, кедра, моря і солі... перераховувати можна нескінченно. Багатство піни і солей для ванн, бадьорять содових «бомб» вражає уяву навіть досвідченої покупниці. На віртуальних прилавках знайдеться навіть екзотичний чай для ванн з вівсяними пластівцями, молоком і лавандою. Дами будуть приголомшені від запашної і заспокійливої нерви банної процедури.

На ярмарках легко вибрати подарунок, що запам'ятається дітям.

Малюкам принесуть користь розвиваючі головоломки і пазли з дерева, ретельно відшліфовані і приємні на дотик, яскраво забарвлені безпечною фарбою пірамідки і кубики. Для розвитку побутових навичок дитини і тренування його дрібної моторики турботливі батьки зможуть придбати бізіборд з екологічних матеріалів або об'ємну книгу-іграшку з фетру.

Текстильні ляльки-тильди, в'язані з вовняних і бавовняних ниток іграшки в стилі амігурумі, валяні з натуральної вовни тваринки, плюшеві персонажі казок виконані з великою увагою до деталей і любов'ю до дітей. Юні любителі пригод із захопленням візьмуть в дар модель шхуни, шкатулку, стилізовану під скриню пірата або конячку-гойдалку з натурального дерева.

Авторський дитячий одяг на ярмарках відрізняється оригінальним дизайном. Майстри в'яжуть для малюків пінетки і носочки ніжних відтінків, зручні комбінезони з м'якої пряжі, шапочки і конверти. Дитячий одяг прикрашають вишивкою, кумедними аплікаціями, помпонами і пензликами. Є урочисті комплекти на виписку з пологового будинку і практичні комплекти на кожен день.

Речі ручної роботи невловимо змінюють атмосферу людського житла  плетений з лози кошик для білизни, вишиті скатертини і рушники, розписна кераміка та дерев'яні обробні дошки для кухні. Різноманітні страви дивним чином стають смачніше в глиняних порційних горщиках з національним колоритом, а вино - в глечику, народжене з глини під уважною рукою майстра на гончарному крузі. Дачний відпочинок стане комфортнішим з наборами для приготування шашлику, меблями з натуральної деревини та лози, строкатими клаптевими ковдрами в "фермерскому" стилі.

Завдяки платформі Ярмарки, покупці і майстри стали ближчими один до одного. Тепер хендмейд вироби можна замовити, не виходячи з дому. Неймовірні можливості віртуальної ярмарки майстрів захоплюють користувачів в подорож по захоплюючому світу виробів ручної роботи.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше