Сукня української дизайнерки зачарувала Білий Дім

3 травня 2017
UAPOST.US
Розкішне вечірнє плаття  кольору золота від української дизайнерки Олени Даць зачарувало Білий Дім, повідомляє Ірина Мазур, представниця бренду Olena Dats' США. Сукню продемонструвала кореспондент каналу CNN Мішель Козинські на щорічній вечері журналістів у резиденції Президента США (White House Correspondents Dinner). Своє захоплення журналістка щиро висловила в Твітері. "Дякую українській дизайнерці Олені Даць за неймовірний талант і артистизм! Люблю тебе, Олено Даць!", - написала Мішель.
 

 
uapost.us
 
Слід зазначити, що це не вперше, коли ім'я української дизайнерки згадано на Капітолійському пагорбі. Колишня Перша леді, Мішель Обама, вдягнула на прийом сукню від Наталії Коваль - переможиці у конкурсі молодих дизайнерів у 2014 році.

UaPost
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше