Сукня-трансформер одеської команди досягла цілі на Kickstarter за кілька годин

За останні два роки команда AGE з Одеси запустила чотири успішні кампанії на Kickstarter і зібрала загалом майже $300 000. Останній продукт, кобура для смартфона Phonster X, перевищила початкову мету ($5 000) в 32 рази. П'ятим проектом одеситів стала друга версія сукні-трансформера Omnia, на яку команда планувала зібрати від $3 000. Всього за кілька годин мета була досягнута. На момент підготовки матеріалу команда зібрала понад $7 000. Перша модель сукні зібрала в 10 разів більше необхідної суми минулого літа.
 

 
Нова Omnia 2Go складається з двох частин: двостороннього верху і довгої спідниці, в поділ якої вшита стягуюча шнурівка. Така конструкція, як стверджують творці, дозволяє скомбінувати більше 20 різних образів. На відміну від попередньої версії, яка була розрахована на міжсезоння, оновлена ​​модель річна і зшита з бавовни, поліестеру і еластину. Вона доступна в чотирьох кольорах: бежевому, чорному, жовтому і білому. Ціна Omnia 2Go на Kickstarter стартує з $39, що на 56% нижче майбутньої ритейл-ціни - $89.
"Після того як всі сукні [першої версії] були надіслані, ми вирішили зробити опитування серед наших бекерів і з'ясувати, які зміни і поліпшення вони хотіли би бачити в другій версії. Виявилося, що найбільше наші клієнтки хотіли варіант сукні на спекотну погоду з більш легкої тканини. Отримавши всі відповіді ми взялися за розробку", - розповіла СЕО проекту Евеліна Смульська. Всі відгуки команда збирала через Kickstarter.
 
Робота над другою версією Omnia зайняла п'ять місяців від початку розробки до запуску кампанії. На фіналізації нової моделі у команди з шести чоловік пішло близько трьох місяців. Бюджет проекту і запланованої рекламної кампанії склав $13 000.
 
ain.ua
 
Команда вже вдруге виводить на Kickstarter оновлені версії продуктів і більша частина їхніх бекерів - нові покупці. Близько 20% тих, хто вже випробував першу версію, повертаються за її реінкарнацією.
 
ain.ua​​
 
Нову Omnia 2Go почнуть доставляти бекерам з 25 липня - через два місяці після завершення кампанії. Доставка першої версії сукні-трансформера затрималася на півтора тижні, оскільки замовлень виявилося більше, ніж планували. Для Kickstarter-проектів подібний термін - майже швейцарська точність. Цього разу команда вже пошила дві тестові партії Omnia 2Go і при повному завантаженні зможе виробляти до 500 суконь на місяць. Кампанія першої версії принесла 445 замовлень, тому цього разу одеська команда повинна впоратися із завантаженням.

(via)
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

7 причин наважитись на плазмотерапію волосся
Густе, довге, шовковисте волосся завжди вважається предметом особливої елегантності, краси та розкоші. Жінкам, яким пощастило перейняти здорове волосся генетично, з цим моментом набагато легше. А ось пацієнтів, що борються за кожну здорову волосину, варто підтримати дієвими рекомендаціями та порадами від спеціалістів галузі трихології.
Читати більше