Сучасне українське намисто - тренд 2017

12 травня 2017
Редакція
Україна активно готується до проведення Євробачення 2017, логотипом якого є саме українське намисто. Традиційні прикраси стають трендом цього року, саме тому ми хочемо познайомити вас із п'ятіркою українських брендів, вироби яких поєднують в собі етно-мотиви, але дуже легко вписуються в актуальну сasual-концепцію.

Mood&Soul

Бренд Mood&Soul створює якісну біжутерію з натурального каміння. Різноманітні кольє та намиста з неповторним авторським дизайном виготовляються лише в єдиному екземплярі та наповнені неповторною магією.
 
Ці жіночі прикраси поєднують в собі екзотику природних матеріалів та унікальність натуральних каменів, які вдало підкреслюють красу і чуттєвість жіночого тіла. Вони подарують кожній жінці неймовірні емоції, справжнє відчуття розкоші та стануть надійним оберегом.
 
Серед асортименту виробів Mood&Soul ви знайдете чарівні намиста та кольє, які можна доповнити оригінальними сережками ручної роботи. Широкий вибір напівкоштовних каменів задовільнить ваші вподобання та якнайкраще підкреслить ваш стиль.
 
Оцініть неперевершену красу прикрас Mood & Soul або подаруйте своїм близьким справжню непідробну радість.

Facebook

Lissa necklace

Молодий бренд яскравих прикрас ручної роботи. Такі нестандартні кольє-коси стали неймовірно актуальними та користуються широкою популярністю серед сучасних українок.
 
Зараз в асортименті бренду представлені різноманітні авторські аксесуари з бавовняних ниток, оздоблені намистинами чи натуральним камінням, чарівні сережки-кісточки та чокери. Ці прикраси стануть чудовим доповненням вашого повсякденного чи святкового образу і ви завжди будете відчувати себе зіркою.
 
Намисто Lissa necklace цікаво виглядатиме в офісному дрес-коді чи в діловому стилі, підкреслюючи вашу індивідуальність та неповторний стиль.
 
Instagram
Facebook

SUR ceramic jewelry 

Це молодий та прогресивний бренд авторських прикрас з кераміки. Дизайнер та засновниця бренду Тетяна Романенко розповідає: "У своїй роботі ми використовуємо якісні та безпечні матеріали: різні види глини, фаянс, порцеляну, а також поливи, керамічні пігменти, препарат золота, фурнітуру з якісного біжутерного сплаву та срібла". 
 
Такі прикраси стають дедалі популярнішими серед молодих красунь та жінок, які шукають стильні та оригінальні вироби. Вони є універсальними: їх одягають під час відпочинку, на роботі, на святкову вечерю або на вечірку.
 
Будь-яке намисто, браслет чи перстень від SUR ceramic jewelry - якраз те, чим можна здивувати поціновувачів ювелірних шедеврів, адже виглядають такі трендові керамічні аксесуари по-справжньому аристократично.

Сайт
Facebook

Etnicas

Майстерня унікальних українських етнічних прикрас. Намиста, коралі, підвіски та буси – все виготовлене з кераміки і коралу руками майстринь, натхненних старовинними зразками, та створене для сучасних жінок.
 
Майстри вміло адаптують традиційні українські прикраси до актуальних трендів в моді. Такі автентичні аксесуари чудово підійдуть як для етно-стилю, так і для повсякденного образу. 
 
Тема сучасного етно стає все більш актуальною. Тож якщо жінка хоче бути красивою, вона обирає прикраси, а якщо неповторною – етнічні прикраси. Засновники переконані, що наше слов'янське, генетичне уявлення про прекрасне формувалося століттями, тому немає українки, якій би не пасували традиційні коралові намиста.

Сайт
Facebook
Instagram

Namysto

Творча платформа, що об’єднує українських дизайнерів аксесуарів. Тут представлена одна з найбільших та найяскравіших колекцій жіночих прикрас. Актуальні та модні кольє, намиста, буси, сережки, браслети виготовлені з найрізноманітніших матеріалів і технік, серед яких ви точно знайдете аксесуар до смаку та стилю.
 
Не знаєте чим урізноманітнити свої повсякденні образи? Допоможуть вам у цьому стильні трикотажні намиста з дерев’яними бусинами, які стануть оригінальним доповненням вашого буденного образу та навіть святкового вбрання.
 
Якщо ви хочете підкреслити свою елегантність та жіночність, в асортименті ви знайдете безліч варіантів красивих прикрас з натурального каміння. Ці вироби не лише створять неймовірно гармонійний і закінчений образ, вони ще й наділять вас своєю енергією, значенням і сенсом, який вкладений в кожен камінь та присутній в оздобленні.
 
Сайт
Facebook
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше