Сучасне кохання

20 вересня 2013
Анна Кравцова

Мене стала хвилювати ця проблема, з тих пір, коли моя подруга почала зустрічатися з "мажорчиком". Почалася ця історія, коли ми сидячи в кафе відмічали 8 березня. За сусідній столик підсів досить таки симпатичний хлопець, гарно одягнений і замовив філіжанку кави. І тут як завжди ми з дівчатами почали сперечатися, хто насмілиться із ним познайомитись. Звичайно Даша, про яку ішлося спочатку, виявилася найсміливішою. Вона не роздумуючи підсіла до нього і почала розмову. Про що конкретно вони говорили я не знаю, але як розповідала вона мені потім, то розмова почалась зі слів: " А ви не мене часом чекаєте?"
Так і розпочалося їх знайомство. Спочатку це було банальне спілкування по телефону, переписування в чаті. Але потім наш новий знайомий запросив Дашу прогулятися. Як потім я дізналася, його звали Стас. Бідна моя подруга з першої зустрічі закохалася в нього. Але потім її чекала поїздка до Львова, і цілий місяць вони не бачились. Даша конкретно про нього нічого не знала. Він тільки розповів що навчається у престижному вузі, щоб потім допомагати батькам у сімейному бізнесі. Сказав, що живе в гуртожитку і їздить на метро. Можливо, він думав, що дівчина не захоче з таким спілкуватися, але як виявилося згодом, то Дашка було від нього в захваті. Вони довгий час спілкувалися, а потім почали зустрічатися. Подруга твердо вирішила познайомитися з його батьками. Він сказав: "Добре, але коли ми приїдемо до мене додому, ти не дивуйся". Вона чого тільки собі не думала: може там буде величезна родина з купою дітей, або жахлива комунальна квартира із купою бруду, бо сама Даша жила не так уже і погано.
Що ж, коли Стас привіз кохану до себе, у неї був шок. Під час дороги, вона ще думала, чому вони їдуть за місто? Може він у селі якомусь живе? Але доїхавши додому, дівчина не могла повірити своїм очам. Її хлопець жив у шикарному "палаці" з басейном та прислугою. У домі все було виконано в королівському стилі, вона тільки в кіно таке бачила. Звичайно, Даша виявилася розумною дівчиною, і не стала влаштовувати скандали, що він їй збрехав. Але вона уже мала свій план, після виконання якого наша дружба закінчилась. Але про це пізніше. Так от, познайомившись із батьками, вони вирішили повернутися до міста. Стас звичайно взяв свою круту машину і вони поїхали. І тут почалося те, чого ніхто із нас не очікував. Дашка, зрозумівши що у нього грошей кури не клюють, вирішила зробити все по-своєму. Проїжджаючи мимо ювелірного магазина вона попросила зупинитися. На вітрині було чарівне кольце із дорогоцінним камнем. Вона закричала, що дуже сильно його хоче, ну а Стас, вирішивши, що до цього їй нічого не дарував, пішов і купив ту обручку. Потім було ще жахливіше. Дівчина сказала, щоб без квітів він до неї не приходив, щоб кожної п*ятниці робив їй сюрпризи, а на день народження подарував новенький айфон. Потім їй захотілося зробити у квартирі ремонт, і спонсором став саме Стас. Я не знаю як він таке терпів, може у хлопця від кохання голова обертом йшла, але останньой краплею стало інше. Якось на день народження її сестри Стас запропонував влаштувати сюрприз. Але Даша не хотіла, щоб він робив сюрпризи комусь крім неї, і тому, коли хлопець замовив величезний торт, і саме збирався дарувати його сестрі, моя колишня вже подруга перевернула його на Стаса та свою родичку. Так і зіканчілись їх відносини. Стасові це набридло. Хоча насправді він гарний хлопець. Ми і досі з ним підтримуємо стосунки. Він завжди допоможе.
Так Даша залишилась без хлопця та друзів.
І я ось що хочу сказати: дівчата, не будьте такими. Кохайте не за гроші ,а за добру душу та серце. І тоді у вас все буде гаразд! Повірте!
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше