Стиль з малого віку — погляньте на дитячу колекцію від Vans

24 червня 2024
Редакція

Дитинство має бути яскравим! Враження, цікаві пригоди, одяг, який справді подобається. Не зважаючи на тенденції мінімалізму, Vans доводить, що бути яскравим — круто. Навіть вдягнувшись у всі кольори веселки, можна мати стильний вигляд.

Звісно, прищеплювати почуття стилю та розвивати смак потрібно з раннього віку. Це не лише про те, щоб одягатися модно, але й про те, щоб вміти виражати свою особистість через одяг. 

Дитяча колекція Vans — це чудовий спосіб зробити це, адже вона поєднує в собі якість, комфорт, крутий дизайн та філософію самовираження, свободи й творчості.

Дитяча колекція Vans

Все найкраще — дітям! Дитяча колекція Vans це мініверсія дорослого одягу, адже стиль не має обмежень. Це бренд з багатою історією, який завжди йде в ногу з часом. Класичні моделі, яскраві принти, культові логотипи, милі деталі та принти — твій малюк завжди буде в тренді.

Vans = Якість. Бренд використовує лише найкращі матеріали для створення своєї продукції, тому гарантує, що одяг та взуття прослужать не один сезон. Всі речі ретельно прошиті, не линяють і не деформуються після прання.

Маленькі дослідники, які постійно в русі, потребують комфорту. Одяг Vans не сковує рухів, адже для дітей свобода — це найголовніше. М'які натуральні тканини, зручний крій та правильні фасони роблять одяг Vans максимально комфортним для активних ігор та прогулянок.

Футболки

М'які бавовняні футболки з принтами та логотипами Vans підкреслять індивідуальність малюка. Серед багатства кольорів та принтів ти легко зможеш підібрати модель, яка прийдеться дитині до смаку.

Лонгсліви

Чудовий варіант для шкільних буднів, якщо немає регламентованої форми. Яскраві кольори дивовижно знаходять лаконічну форму й мають досить стриманий вигляд. Можна доповнити піджаком чи бомбером або носити у спортивних образах. Виготовлені з бавовняного трикотажу, що не спричиняє подразнень та не парить у теплі дні. Добре комбінуються з класичними чинос або спортивними штанами.

Штани

Подаруй комфорт дитині на весь день! Спортивні штани — те, що треба не тільки для занять спортом, а й для активних прогулянок чи відпочинку вдома. Vans балує різноманітними фасонами та принтами, тому вони чудово впишуться у будь-який гардероб.

Світшоти

В категорії Діти Vans світшоти мають вигляд, як мрія. Колаборації з Haribo, Crayola та іншими заряджають цей одяг шаленою енергетикою щасливого безтурботного дитинства. Малюй, смакуй, відпочивай та насолоджуйся! З капюшоном або без, з кишенями та блискавками — світшоти зігріють у прохолодну погоду. Виготовляються з щільного флісу або бавовняного трикотажу, який добре зберігає тепло.

Куртки

У дитячій колекції Vans ти знайдеш куртки для будь-якої пори року та погоди. Легкі та зручні вітровки Vans для весни та осені добре захищають від вітру та дрібного дощу. Демісезонні куртки Vans виготовлені з щільніших матеріалів, вітронепроникні, тому добре зігріють у прохолодну погоду. Зимові куртки Vans теплі, комфортні та стильні. Виготовлені з непромокаючих та непродувних матеріалів, мають якісний утеплювач та продумані функціональні деталі, як-от капюшон, кишені та манжети.

Взуття

Легендарні кросівки Vans у всіх кольорах та дизайнах — must-have для будь-якого гардероба. Кросівки Vans виготовляються з якісних матеріалів, що дихають, вони зручні та міцні, тому прослужать довго. Зручна підошва з амортизацією надає максимального здоров’я під час активних прогулянок та дбає про здоров’я стоп.

Old Skool та Sk8-Hi — ненудна класика. Сміливі дизайнерські рішення змушують серденько битися частіше. Твій маленький модник точно закохається в якісь з них. А чарівні Slip-On, ніби з казки, точно не залишать байдужими.

Шкарпетки

Шкарпетки з натуральних матеріалів від низьких до високих, класичні та яскраві.

Не забудь про аксесуари!

Для спекотного дня придбай капелюхи та окуляри, а для холодних днів є стильні шапки!

Сумки і рюкзаки

Класичні рюкзаки підійдуть для подорожей та школи, а рюкзак-мішок — для відвідування спортивних секцій чи уроків фізкультури.

Vans — надійний супутник щасливого дитинства!

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Вибираємо ліхтар для кемпінгу
Багато видів діяльності вимагають хорошого освітлення, тому ліхтарики по праву вважаються універсальним, надійним і безпечним джерелом штучного світла. Особливо період відпускних поїздок змушує купувати якісне мобільне світло.
Читати більше