Студенти з Маріуполя створили портрет Стіва Джобса з комп'ютерних клавіш

18 листопада 2016
Annie
Портрет Стіва Джобса, створений студентами з Маріуполя, може незабаром з'явитися в музеї або одному з офісів компанії Apple.
 
ain.ua
 
Це не просто портрет - обличчя Джобса повністю викладене з комп'ютерних клавіш. Більше того, в картині зашифровано кілька слів: Apple, Steve Jobs та iPhone. Побачивши цей портрет у соціальних мережах, представники компанії Apple зв'язалися з одним з його авторів і висловили йому своє захоплення, після чого студенти вирішили подарувати картину компанії. Зараз вони ведуть переговори з представниками Apple про те, як найкраще передати портрет в Купертіно.
 
Портрет створили студенти Маріанна Семенюта, Дарія Папуш та Іван Кучугура. Одноголосно вирішивши, що на картині буде зображений їхній кумир Стів Джобс, вони взялися за роботу. Як повідомляється в блозі, на портрет пішло більше 100 клавіатур і більше 5000 клавіш. "Створення почалося з розбирання старих клавіатур, які приносили студенти нашої академії, і закінчилося вже новими, з магазину", - розповів директор "Академії ШАГ" в Маріуполі Ігор Смаглій.
Портрет "засвітився" у Facebook-спільноті маріупольської академії 12 листопада, після чого з художниками зв'язався співробітник компанії Apple і запросив до чату з агентом підтримки. Після попередніх переговорів студентам дали email відділу реклами, з яким будуть обговорюватися подальші дії. "Вони нам написали, що захоплені й запитали, чи хочемо ми надіслати їм картину?", - розповів Смаглій в коментарі ain.ua. Студенти з радістю погодилися.
 
Іван Кучугура, один з авторів портрету
ain.ua

 
Історія з картиною вже встигла наробити шуму в ЗМІ, адже молоді українці нечасто отримують приємні коментарі від представників Apple. Щоправда, багато хто розтлумачив інформацію невірно і написав, що команда наче б то продасть портрет компанії. Насправді картина буде подарунком компанії Apple від маріупольських студентів. "Спочатку ми її робили для себе. Хотіли захопити студентів процесом. Колективна велика і творча робота. А отримали такий резонанс", - розповів Смаглій. - "Ми розуміємо, що нашу працю побачить більше людей, якщо ми подаруємо портрет і його розмістять в музеї Apple, наприклад".

(via)
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше