"Stas Contrabass Trio" запрошує на сольний концерт

13 грудня 2015
Редакція
Їх троє і вони неймовірні! Вони влаштували чудовий Вечір легкого джазового флірту "Файна кобіта" разом з українодівочим сайтом "Каралєвна", вони грали для натхненної публіки на локації "Романтична Україна" в рамках Першого туристичного фестивалю "В гості до українців" і ми запевняємо усіх - Stas Contrabass Trio - The Best!

Stas Contrabas Trio – відносно молодий колектив, створений музикантами, котрі давно були знайомі та врешті-решт вирішили зібратися разом, аби грати музику своєї юності. Залишивши виконання концептуального джазу іншим, вони взяли за основу репертуару старі добрі мелодії ХХ століття. На їх виступах ви почуєте також джазові імпровізації на тему українських популярних та маловідомих народних пісень, класичних творів та сучасної популярної рок-поп музики.
 

У виконанні джаз-тріо прозвучать композиції George Shearing, Red Hot Chili Peppers, J.S.Bach, Kenny Barrom, Joseph Kosma, Thelonious  Monk та інші.

15 грудня для Вас гратимуть:
 
  • Роман МАКОГОН – фортепіано
  • Стас МАТВІЄНКО – контрабас
  • Валентин ЯНКОВСЬКИЙ – ударні
     

А також, у концерті братимуть участь: чарівна Юлія Шутенко (вокал), Володимир Сухін (вокал), Сергій Суліма (тромбон).

Більше дізнатись про подію ви можете тут: www.facebook.com/events/941069855986541/947545505338976

А квитки придбати тут ;) kiev.karabas.com/koncert-ansamblya-stas-contrabass-trio
 
До зустрічі, друзі!
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше