Співак Дмитро Оленич презентував відеороботу "Солодко спи"

25 вересня 2018
Редакція

Прийшла осінь, а це ще один привід слухати теплу музику. До вашої уваги нова відеоробота молодого виконавця Дмитра Оленича, яка дістала назву "Солодко спи". 

Коли до тебе приходить справжній янгол, стає трохи страшно і радісно одночасно. Він з’являється лише тоді, коли це справді необхідно. Іноді, щоб заспокоїти, або наповнити серце любов’ю, чи просто показати, що він поряд і допомагає тобі знайти твоє щастя. Янгол не хоче настирливо вирішувати твої проблеми, але дає зрозуміти: “Я завжди поряд, #язнаюпротебевсе, лише звернись до мене, і я обов’язково прийду на допомогу, #щастЯпоряд ”.

 

Це історія про молоду дівчину, яка зовсім не знає життя, але мріє про своє жіноче щастя. В її очах надія на світле майбутнє, а серце сповнене сподіваннями. На світанку до неї приходить справжній янгол, який дарує дівчині можливість зустрітися із самою собою, побачити свій прекрасний внутрішній світ. Прокинувшись, вона зрозуміла, що це був не просто сон. Янгол залишив в її руці пір'їнку з власного крила як свідчення про те, що найголовніше в житті — зберігати непохитну Віру в своєму серці.

 

Саундпродюсер пісні "Солодко спи" Слава Трибухівський ділиться власними враженнями від роботи над записом пісні: "Ця суперпісня — для мене новий ковток повітря. Нам не вистачає таких пісень. Не вистачає! Працювати з тобою — це край професійного задоволення! Обожнюю твою творчість, Дмитре! Одного разу, коли ми говорили про цю пісню, він подивився мені в очі і сказав: "Я знаю про тебе все". Мені стало трохи моторошно:), але в цьому була якась магія! Друзі! Слухайте і насолоджуйтесь новим повітрям".

 

Перейти на:
e-mail виконавця: dmytro.olenych@gmail.com.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше