Спа-капсула: її опції та переваги

30 листопада 2023
Редакція

Для жінок важливо виглядати здоровими та красивими. Це стосується не тільки обличчя, але q тіла. Підтягнута фігура й чиста шкіра — запорука того, що вони відчуватимуть себе добре. Це важливо для збереження фізичного та психічного здоров'я. 

Багато СПА-салонів мають в арсеналі різноманітні процедури для повернення краси та молодості при оздоровленні тіла. То які додати у свій кабінет, щоб клієнти були в захваті? Маємо одну на думці — це спа капсула — справжня знахідка, що пропонує багато різних процедур завдяки одному апарату.

Це конструкція з багатьма функціями та серією процедур, що поєднує природні елементи для здорової діяльності тіла.

Наприклад, воду, тепло, аромат, звук, світло. Спа-капсула має вигляд довгої овальної кабіни, розміри якої змінюються залежно від кількості проведених процедур. Пацієнта поміщають всередину на визначений час.

Роботою капсули керує комп'ютер, а всі дані виводяться на монітор. Встановлені параметри можна змінити в будь-який момент. Достатньо освоїти інформацію з експлуатації, щоб потім пояснити клієнтові переваги та користь.

Показання та протипоказання

Спа-капсула підійде вашим клієнтам, якщо вони мають якусь із цих турбот:

  • надмірну вагу;
  • старіння шкіри (зморшки, зниження тонусу шкіри);
  • втрату фізичного тонусу;
  • целюліт;
  • розтяжки;
  • травми і захворювання опорно-рухового апарата;
  • м'язовий біль, напругу;
  • головний біль;
  • поганий сон.

Проте її не можна використовувати при:

  • запальних процесах в організмі в період загострення;
  • хронічних захворюваннях внутрішніх органів;
  • стенокардії;
  • ішемії;
  • дерматиті.

Що вона може?

1. Парова сауна. Специфічна температура і вологість всередині капсули допомагають розслабитися і відкрити всі пори на шкірі. У такий спосіб активні косметичні інгредієнти мають більше шансів проникнути глибше.

2. Інфрачервона сауна. Промені проникають глибоко в шкіру і досягають м'язів, розслабляючи їх. Втома швидко зникає, пацієнт відчуває повне розслаблення.

3. Ароматерапія. Процес проводиться з використанням ароматичних олій, які можуть розслабити тіло або навпаки надати йому енергії.

4. Водний масаж. Виробляється під тиском струменя води. Є кілька опцій. Можна масажувати все тіло або його частину. Все залежить від обраної пацієнтом процедури.

5. Вібраційний масаж. Виконується пульсацією. У результаті відбувається розслаблення, зникають м'язові судоми, поліпшується кровообіг.

6. Кольоротерапія. Капсули використовують кілька кольорів або їхнє поєднання. Враховуючи особисту ситуацію та бажаний ефект, підбирайте програму для кожної людини індивідуально. Наприклад, жовтий, помаранчевий, червоний кольори знижують артеріальний тиск, відновлюють тиск, приводять у тонус нервову систему. Зелений і фіолетовий покликані розслабити тіло.

7. Музичний супровід. SPA-капсула оснащена стереосистемою, в якій можна слухати музику або звуки природи. Дуже популярними вважають спів птахів і звуки води. Музика відволікає людей від повсякденної зайнятості та допомагає їм згадати приємні моменти. Усе це відбувається через звуковий супровід у спа-капсулі.

8. Киснева терапія. Іншими словами, це називається кисневою камерою. Збільшується вміст кисню всередині капсули, а в поєднанні з косметикою можна не тільки омолодити шкіру, але й увесь організм.

9. Іонізація повітря. Потік іонізованого повітря відкривається до обличчя пацієнта. При цьому ніякого дискомфорту не відчувається.

Результат

Спа-процедури можуть принести дивовижні результати, як-от: поліпшення емоційного фону, розслаблення м'язів, покращення кровообігу, посилення ефективності косметичних засобів тощо.

Кількість програм у спа-капсулі розраховуємо виходячи з проблем, з якими стикається клієнт. 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше