Солодка запіканка з гарбузом

22 лютого 2016
ABCcookery

Солодка запіканка з гарбузом – десерт, який піднімає настрій в зимові будні завдяки аромату гарбуза. Калорійність – середня. Складність приготування – легко. Час приготування – більше години.

Складові:

  • гарбуз;
  • 200 г домашнього сиру;
  • 1 ч. л. фруктози;
  • 2 яйця;
  • 5 волоських горіхів;
  • 300 г манної крупи.

Готуємо...

Спочатку миємо й очищаємо від насіння гарбуз. Далі беремо крупну тертку і натираємо. Повинно вийти приблизно стільки ж натертого гарбуза, скільки і сиру. Змішуємо кисломолочний нежирний сир з натертим гарбузом, додаємо ложку фруктового або звичайного цукру. Очищуємо волоські горіхи, подрібнюємо і додаємо до гарбуза. Яйця збиваємо в окремій тарі до піни і виливаємо в тісто.
 
 Всі інгредієнти добре перемішуємо. Далі, потроху додаємо манку. Кількість манки потрібно регулювати, залежно від консистенції сиру. Тісто не повинно бути занадто густим.
 
На дно дека стелимо пергамент, переливаємо тісто, зверху посипаємо горіхами, маком або кунжутом. Випікаємо в духовці при 180 градусах впродовж 40-60 хвилин. Смачного!

Дивіться відео цього рецепту: 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше