Соціальна програма #лелекаприлетить: ЕКЗ безплатно

15 грудня 2021
Редакція

Екстракорпоральне запліднення — шанс на щасливе батьківство для багатьох людей. Понад сім мільйонів дітей з'явилися на світ завдяки цій процедурі. Сім мільйонів — це населення невеликої країни. Ми щасливі, що в цьому є й наш внесок, до того ж не маленький — 11 000 дітей народжені завдяки ЕКЗ у центрах репродуктології «Мати та дитина». Ми продовжуємо.

Не втрачайте надії, лелека обов’язково прилетить!

У процедури ЕКЗ є одна істотна вада, яка для багатьох пар стає перешкодою для здійснення мрії. Це досить висока вартість. І хоча в Україні вона нижча, ніж у Європі, все одно не всім по кишені. Але є чудова новина: можливість пройти ЕКЗ абсолютно безплатно в одній із найкращих європейських клінік. Акція #лелекаприлетить проводиться ось уже два роки, і має відмінні наслідки.

Це справжні різдвяні історії, у них є все: й чудо, й народження. Наприклад, кріпак, який народився у мами з трубною непрохідністю. Або вагітність, що настала з першої спроби у жінки з аденоміозом. Інша мама, яка багато років не могла завагітніти, здійснила мрію та народила прекрасних близнюків. Син на руках у щасливо усміхненого тата, який без лікарського втручання ніколи не зміг би стати батьком.

«Ніколи не здавайтеся», — кажуть фахівці клініки «Мати та дитина», — «буде свято й на вашій вулиці». А ще варто спробувати свій шанс у чудовій лотереї від лелеки, й подати заявку на участь у програмі #лелекаприлетить. Для цього потрібно небагато: зайти на сайт соціальної програми ЕКЗ, заповнити контактну форму, отримати анкету, заповнити її та надіслати.

Чому «Мати та дитина»

Все просто: ми одні з найкращих у лікуванні безпліддя, отже, шанси на успіх з нами найвищі. Ось факти:

  •  «Мати та дитина» працює вже понад 14 років.
  • Ефективність програм лікування безпліддя в мережі клінік «Мати та дитина» становить 85% — на сьогодні це найвищі показники.
  • Ми проводимо безплатні консультації по всій Україні.
  • Кваліфікація наших спеціалістів відповідає європейському рівню. Майже всі вони є членами Української асоціації репродуктивної медицини, а багато хто має членство у Європейському суспільстві репродукції та ембріології.
  • Ми не зупиняємось на досягнутому, постійно вдосконалюємось. Наші лікарі беруть участь у міжнародному обміні досвідом, відвідують спеціалізовані конференції, оновлюють знання, стежать за усіма відкриттями.
  • Ми створюємо для своїх пацієнтів атмосферу психологічного комфорту, тому що вважаємо це важливим чинником успіху. Доброзичливість та конфіденційність є у переліку наших переваг одразу після професіоналізму.

Соціальна програма #лелекаприлетить існує два роки, вже п'ять пар стали щасливими батьками здорових малюків завдяки їй. Але це лише початок. Приєднуйтесь, лелека вже летить!

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше