Сімейні традиції на подіумі від Dolce&Gabbana

"Слово “мама”, звісно, не має відношення до моди, – воно означає любов назавжди. Кого ви кличете, коли щось йде не так? Вашу маму. Кого ви кличете, коли радієте? Вашу маму. Всі наші ідеї – з дитинства. Мова йде про родину та любов. Мода – це важливо, так, але ми хотіли показати щось справжнє, не лише холодний одяг, одяг, одяг. Все нині так швидко змінюється – але через моду ти можеш сказати про речі, які справді означають щось вагоме. Доменіко та я робимо це 30 років, тому що ми це любимо. Я не терапевт, я роблю моду. Ми живемо у важкі часи. Але ми хочемо нагадати кожному, що з любов’ю ти можеш змінити все".

Стефано Габбана

Мою особливу увагу в осінньо-зимовіій колекції 2015-2016 Dolce&Gabbana, представленій на Міланському тижні моди, привернули сукні з зображенням дитячих малюнків. До речі, дитячий малюнок Стефано Габбани, який він намалював для своєї мами, було зображено на одному з запрошень. На іншому – один з дитячих листів Доменіко Дольче до своєї мами.
 


Ці сукні також нагадали про весільне вбрання Анджеліни Джолі з зображенням малюнків її дітей.
 
Я би й сама з радістю носила сукню, футболку чи світшот з дитячими малюнками :)
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше