Шукаєте якісні, але дешеві міжкімнатні двері? Замовляйте в «Термінус»

20 вересня 2024
Редакція

Створити затишок в домі легко, якщо придбати важливі елементи простору ще до початку ремонту. Це стосується сучасних міжкімнатних дверей, час встановлення яких залежить від типу конструкції. Наприклад, стандартні двійчасті полотна можна ставити наприкінці ремонту, а двері-купе, які розташовуються вздовж стіни, – у період фінальної обробки та шпаклювання стін. 

Які вироби придбати, щоб прикрасити приміщення та зробити його гармонійним? Не обов’язково для цього шукати дорогі товари з натурального дерева. За допомогою альтернативних рішень та технологій український виробник Terminus створює міжкімнатні двері дешеві із міцного матеріалу. Зрощений брус сосни в поєднанні з плитами МДФ – бюджетна комбінація якості та довговічності. В інтернет-магазині «Термінус» можна переглянути десятки колекцій та отримати розрахунок ціни на обрану модель з урахуванням побажань покупця.

Переваги вибору дверей в «Термінус»

Перед тим як здійснити покупку, необхідно визначити ширину та довжину полотна, а в разі виникнення питань – проконсультуватися зі спеціалістами інтернет-магазину. Слід дізнатися про якість продукту, домовитися про те, щоб провели виміри майбутньої моделі. 

Переваги замовлення міжкімнатних дверей на сайті очевидні:

  • багатий асортимент стилів і дизайнів;
  • понад 15 дизайнерських колекцій дверних полотен;
  • висока якість матеріалів;
  • вироби зберігають свій вигляд протягом 20 років та більше завдяки стійким покриттям (ПВХ, шпон, емальована фарба);
  • нестандартні рішення (двостулкові, зі склом, розсувні);
  • звичайний та прихований монтаж.

Продукція сертифікована в Україні та не має аналогів за ціною. Тому, якщо вирішили купити двері, рекомендуємо зробити заміри заздалегідь, запросивши співробітника додому. А поки що трохи про вибір дверних полотен.

Компанія пропонує широкий модельний ряд, у тому числі й міжкімнатні двері дешеві. Серед асортименту подвійні конструкції, прихованого монтажу (ховаються в стіну), полотна з різними покриттями. Наприклад, для вологих приміщень краще обрати ПВХ, а для маленьких – «купе» (з метою економії простору). На сайті є онлайн-калькулятор, де можна розрахувати вартість вибраної моделі. Також при замовленні ви можете вказати побажання щодо фурнітури, габаритів, способу відкриття та інших параметрів.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com