Show your work

3 липня 2014
Yuliia

Припиніть думати про продукт - почніть думати про процес!

Show your work - це друга мотиваційна книга від улюбленого техаського письменника Austion'а Kleon'а. Цього разу Остін ділиться власним досвідом, як припинити говорити про те, що хочеться, а почати ділитися тим, що подобається.
 
Ця книга ще дужче запалила у мені бажання писати у цьому блозі та й писати взагалі. Його репліка "напиши книгу, яку б сам прочитав" була мотиваційним копняком для роботи над власною книгою - "Нотатки натхненниці". Але зараз не про мою книгу, зараз про Остіна та про Show your work.
 
 

 
Чим мені подобається ця книга?
 
Я з тих людей, хто завжди бореться і вимагає красивої візуалістики у будь-яких речах. Мені приємно читати блог, візуальний дизайн якого, простий і в той же час із родзинкою. Ось так із книгою Остіна: глибокі думки - простими словами/малюнками
 
Я виділила для себе п'ять принципів, якими і Вам раджу користуватися:
 
- Маленькі ідеї, завжди можуть стати великими
 
Не знаю, як Ви, а я завжди думала про кінцевий результат будь-якої роботи. Безглуздя! Припиніть думати про продукт - почніть думати про процес!
 
- Варто перестати запитуватися, що інші можуть зробити для нас і почати питати себе, що ми можемо зробити для них
 
Припиніть думати, що Світ Вам щось винен. Припиніть думати, що Ваша допомога іншій людині обов'язково повинна бути бумерангом. Такі речі безкорисливі. Доброта безкорислива.
 
- Робота - це все, що трапилося за день
 
Ви не знаєте з чого розпочати?! Почніть із дня! Записуйте все, що трапилося цієї весняної днини. І поширюйте. Давайте читати друзям, рідним, коханому. Маленькі ідеї завжди можуть стати великими!
 
- Поширюй те, що любиш і люди, які полюблять Твої ідеї знайдуть Тебе
 
Допоки Ви не полюбите те, що робите, то ніхто не полюбить цього. Кажуть, як Ти ставишся до себе, так і люди ставляться до Тебе. Те саме про роботу. Почніть писати блог, який б самі прочитали, музику, яку б самі слухали. Почніть робити роботу, від якої шаленітимете.
 
- Забудьте про роки, забудьте про місяці. Сфокусуйтеся на дню!
 
З яким питанням Ви щоранку прокидаєтесь?! Знаю-знаю. Хоча б 5 хвилин ще, можна?!
Усвідомте значимість дня. Якщо Ви не можете показати свою роботу щодня, то не жалійтеся на кінцевий результат.


А взагалі, всі ці принципи можна звести до одного слова - 
ДІЙТЕ!

 
                            foto by Nika Gunchak

У мене все. Я пішла. 
Діяти!
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Модульні будинки: з яких матеріалів їх виготовляють?
Якщо ви цілком серйозно задумалися про купівлю модульного житла, а ваша бабуся постійно запитує щось на кшталт “який це будинок за три тижні, з чого вони його роблять і як воно має триматися?”, то ця стаття написана саме для неї.
Читати більше
Залаштунки успіху бренду. Чи правда, що шкіряні вироби LuckySrore приносять удачу?
Це історія подружжя Олі та Миколи, які разом, пліч-о-пліч втілили свою мрію, реалізація якої розпочиналась з виготовлення шкіряних гаманців у імпровізованій домашній майстерні.
Читати більше