Шоколадний пиріг без цукру

15 лютого 2016
ABCcookery

Шоколадний пиріг з яблуками і бананами – низькокалорійний десерт, який не відіб’ється негативно на фігурі. Калорійність – середня. Складність приготування – легко. Час приготування – більше години. 

Складові:

  • банан;
  • яблуко;
  • 3 ч. л. какао;
  • 3 яйця;
  • 4 ст. л. вівсяної муки.

Готуємо...

Спочатку потрібно почистити банан і яблуко. З банана знімаємо шкіру і натираємо на великій тертці. Очищаємо яблуко середнього розміру і аналогічно натираємо. До яблучно-бананової маси додаємо темне стовідсоткове какао. Яйця гарненько збиваємо в окремому посуді та додаємо до інших компонентів. Ретельно перемішуємо і поступово починаємо вводити вівсяну муку. Тісто має вийти не дуже рідким. На низ дека стелимо пергамент. Переливаємо тісто у форму і випікаємо в духовці впродовж 40 хвилин при 180 градусах.
 
Виймати готовий десерт з дека легше, коли він охолоне. Шоколадний пиріг з яблуками і бананами смачніший в охолодженому вигляді, тому можна залишити його на кілька годин у холодильнику.

Дивіться відео цього рецепту: 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше