Шоколадно-кавові кекси

1 лютого 2016
ABCcookery

Шоколадно-кавові кекси – відмінний десерт для шанувальників кави. При цьому не потрібно боятися, що такий десерт якось вплине на вагу або фігуру. Калорійність – низька. Складність приготування – легко. Час приготування – близько години.

Складові:

  • 100 г вівсянки;
  • ¼ соди;
  • 1 ч. л. кави;
  • 1 ч. л. фруктози;
  • 3 ч. л. какао;
  • 200 г домашнього сиру;
  • 3 яйця.

Готуємо...

Спочатку потрібно взяти вівсянку і подрібнити її в блендері. Повинно вийти борошно. Пересипаємо вівсяне борошно в окрему тарілку, додаємо соду, фруктовий цукор, розчинну каву і какао. Все добре перемішуємо. Далі додаємо кисломолочний знежирений домашній сир. Від яєчних жовтків відокремлюємо білки, і використовуємо тільки їх. Білки збиваємо до піни, з'єднуємо з іншими інгредієнтами і перемішуємо до однорідної маси.
 
Готове тісно викладаємо в силіконові формочки і випікаємо в духовці при 180 градусах впродовж 15 хвилин.
 
Виймаємо кекси з формочок в охолодженому вигляді. Смачного! 

Дивіться відео цього рецепту:

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше