Шкарпетки як невід'ємна частина гардероба

24 січня 2023
Редакція

Що у вас має асоціюватися з покупкою нової пари шкарпеток? Те, що вам буде комфортно і тепло, а ще шкарпетки стануть відмінним аксесуаром до ваших образів. Сміливо можете робити на них акцент. Сьогодні розповідаємо, на що варто звернути увагу при покупці. А знайти кльові шкарпетки можете тут: https://shkarpetku.com.ua.

Матеріал

Ноги містять багато потових залоз: тому так швидко пітніють. Неправильно підібрана тканина може завдати їм шкоди. Якщо ваші шкарпетки вбиратимуть вологу з ніг, а не відводити її, все, що ви отримуєте — натирання та пухирі.

Один із найпоширеніших варіантів — бавовна —приємна, натуральна тканина. Проте вона не завжди вдалий вибір, оскільки вбирає вологу. Тому якщо ведете активний спосіб життя, займаєтеся спортом, краще зверніть увагу на інші матеріали. Або ж вибирайте, щоб у складі, були й інші синтетичні матеріали, крім натуральних тканин.

Це можуть бути синтетичні тканини — зручні, міцні та такі, що не пропускають вологу. Акрилові або нейлонові шкарпетки — універсальний варіант. Для тих, хто віддає перевагу натуральним тканинам, підійде бамбук або мериносова шерсть. Бамбук чудово дихає, тому не затримує вологу на ваших ногах, а також є природним антибактеріальним засобом. Мериносова шерсть — це дихаючий тип вовни, м’який і ніколи не дряпається.

Шкарпетки варто обирати залежно від сезону. Теплі шкарпетки з матеріалу, як-от меринос, зігріє вас краще, ніж, наприклад, тонкий бамбук.

Призначення

Далі, вибираючи пару шкарпеток, ви повинні враховувати, з якою метою будете їх одягати. Наскільки активний спосіб життя ведете, скільки часу пробудете в дорозі тощо.

На всі випадки

Шкарпетки давно стали повноцінною частиною луку. За допомогою них можна виразити свою самобутність, показати настрій, додати кольорів та цікавих стейтментів для оточення.

Короткі чи довгі, шкарпетки стануть цікавим доповненням до вашого образу, куди б ви не зібралися.

Частина стилю

А тепер про трендовий аспект. Ви можете стилізувати одяг і пару шкарпеток до нього за кольорами, довжиною та іншими аксесуарами. Є багато способів підібрати кольори, що пасуватимуть

Ви можете скористатися правилом «шкарпетки до штанів». Вони можуть бути однакових або контрастних відтінків. 

Якщо ви обираєте темні кольори, надіньте кольорові або з цікавими надписами, щоб зробити свій вигляд яскравішим.

Проявіть креативність й експериментуйте з колірним колом, щоб отримати нові ідеї поєднання кольорів.

Якщо ви хочете виглядати неперевершено, ви також повинні враховувати висоту своїх шкарпеток, щоб підпасувати їх під взуття.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше