Сезон осінь–зима: як вдало вибрати куртку

20 липня 2022
Редакція

Жіночий гардероб має бути комплексним — містити невелику кількість речей, які можна міксувати між собою, а також має містити базові речі на різні сезони. Сьогодні розповідаємо про те, як правильно вибрати пухову куртку, яка є важливим елементом осінньо-зимового сезону. Адже він — незабаром.

Дамо кілька порад, на що звернути увагу при виборі. А якщо не знаєте, де можна придбати стильні і комфортні куртки, радимо завітати на сайт в marigo.in.ua жіночі пуховики.

Зима – найскладніший час для поєднання моди та комфорту. Температура досягає критичного мінімуму. Зимова куртка має стати затишним прихистком, коли ви прогулюєтеся сніговими днями і зледенілими тротуарами, демонструючи при цьому власну індивідуальність. 

Коротка чи довга

Вибирайте куртку під власні потреби; зважте, яка буває зима там, де ви живете, на які відстані її будете носити, що для вас зручніше.

З капюшоном чи без

Це на ваш розгляд. Капюшон може виконувати, як декоративну функцію, так і свою основну  — додатково захищати вас від негоди. 

Як закривається куртка?

Шукайте куртки із застібками-блискавками, бажано з клапаном, який простягається під або над блискавкою для додаткового захисту від опадів. Куртка, яка лише застібається на ґудзики, або має дешеву відкриту блискавку, пропускає холодне повітря та вологу.

Матеріал і ціна

Зверніть увагу, з яких матеріалів виробляють куртки. Не беріть найдешевшу: імовірно, для її пошиття використали тканини, які швидко можуть порватися, будуть пропускати холод тощо. Краще купити виріб, який прослужить кілька років. До речі, у світі fast-fashion це ще й питання екології. 
 

Правильний догляд

Зверніть увагу, за яких умов куртку можна прати, щоб не зіпсувати її.

Тепла і зручна

Щоразу, коли ви починаєте пошук теплої зимової куртки, важливо думати про власну безпеку. Обов'язково перевірте, які матеріали вистилають внутрішню частину куртки та її кишені. Пухова куртка на флісовій підкладці захистить вас від негоди краще, ніж пальто без підкладки.

Захист від вологи

Куртка, що перешкоджає просочуванню води, захистить вас від дощу, мокрого та звичайного снігу. Перед покупкою завжди перевіряйте водонепроникність куртки. Ніколи не недооцінюйте небезпечну дію води взимку. Одяг, який залишається сухим, навіть якщо він здається не таким теплим, як непромокальний, врятує вас у негоду. Зимова куртка має бути в змозі впоратися з будь-якою погодою, а не лише сухими зимовими днями.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше