Секс і впевненість у собі

29 липня 2014
Vitaliy DeFranko
Ми роздягаємось, збираючись зайнятися коханням... І раптом розуміємо, що боїмося: раптом наше тіло здасться партнеру недостатньо привабливим і бажаним? Така тривога може зіпсувати все задоволення від сексу. Як її подолати? Поради відомого сексолога.

Кіно, журнали, рекламні плакати демонструють нам образи ідеальних жінок - порівнюючи себе з ними, ми знаходимо безліч недоліків у собі. Хтось кидає нам образливу фразу, і ми віримо цьому. Нам здається, ми знаємо, що думають про нас інші люди. Починаємо соромитися своєї фігури, свого зовнішнього вигляду. Це заважає нам отримувати задоволення від своєї сексуальності.
 
Лу Педжет (Lou Paget) - сексолог з Каліфорнії, вона 15 років веде семінари з питань сексуальності по всьому світу, спілкується з парами, аналізує їх відносини. Її поради допомагають навіть найбільш сором'язливим з нас. Ось, що вона каже:

У найкращих коханців - зовсім не ідеальні тіла

Справа не у фігурі, а в тому, що вони в захваті від свого партнера і дуже хочуть бути з ним. Вони повні ентузіазму, і, навіть якщо не знають точно, як себе вести, вони з готовністю йдуть назустріч тому, що відбувається. Вони сміються. Вони не ставляться до себе занадто серйозно. Повірте мені, ваш партнер лежить у ліжку не з вашим целюлітом чи з вашими стегнами, а з вами. Будьте впевнені, чоловікам подобається ваша м'якість та форми. Більшість чоловіків, з якими я розмовляла, сказали, що вони воліють бути з жінками, які відчувають себе жінками. Моделі з худими тілами не приваблюють їх.

У коханні головне - не відрепетирувані дії, а увага один до одного. Ми всі реагуємо на позитивну увагу. Якщо вам кажуть: "О, в тобі є щось особливе", - чесно кажучи, вам неважливо, що сказано, ви просто раді, що на вас звернули увагу.

Хороші коханці часто торкаються один до одного. Це один з кращих способів дати партнеру зрозуміти, що він особливий. Подумайте про це. Коли ви комусь дозволяєте торкатися вас, це красномовніше за будь-які слова. Ця людина - особлива, ви її обрали.
 
Дотик - це не тільки початок сексу. Проходячи повз вашого партнера, злегка стисніть його плече або руку. Один чоловік сказав мені: "Коли до мене так торкаються, я відчуваю, що мене люблять, це несподівана ласка, призначена тільки мені". Все своє життя чоловіки шукають жінку, яка буде торкатися до них так, як їм цього хочеться. Коли жінка підходить і обіймає партнера, вона передає йому повідомлення про його привабливість і про те, що може статися далі.

Проаналізуйте свій особистий досвід. Якщо ви це зробите, то зрозумієте, що вашими найкращими партнерами були ті, хто приділяв вам найбільше уваги.

Спробуйте зрозуміти, як ви виглядаєте в очах свого партнера

Більшості жінок цікаво, якими їх бачить партнер. Станьте, роздягнувшись, перед великим дзеркалом, змінюйте пози і намагайтеся уявити, що він бачить. Якщо вам хочеться в паніці закричати: "О боже, тільки не це!" - подумайте: ви будете почувати себе більш природно і вам буде простіше створити відповідну обстановку, якщо ви будете знати, в якій позі виглядаєте найбільш привабливо.

У всіх нас є ті частини тіла, які нам подобаються найбільше. Ми охоче їх показуємо. Один чоловік розповів, що його найсексуальніша подруга завжди залишала на собі якусь деталь одягу підчас сексу. Скористайтеся цією порадою. Якщо вас турбує, що у вас недостатньо пружні груди, одягніть м'який підтягуючий бюстгальтер. Шрами і рубці зникнуть під ніжним халатиком або домашньою сукнею. Корсети зроблять дива з вашою талією. Запозичте з фільмів ідеї для освітлення. Направте світло так, щоби виглядати краще, - найефектнішим буде підсвічування ззаду.
 
Нам потрібно навчитися бачити себе такими, якими нас бачать наші партнери. Пам'ятайте, що, коли вони поруч з вами, ви перебуваєте в полі їх зору. Ви здивуєтеся, коли дізнаєтесь, що ваш партнер найбільше любить ті частини вашого тіла, які ви ненавидите. Коханець однієї жінки сказав їй: "Мені подобається форма твоїх сідниць". Вона найбільше ненавиділа саме цю частину свого тіла, вважаючи свої сідниці занадто великими, в той час як її партнера саме це і збуджувало.

Ви і лише ви відповідаєте за те, як ви себе почуваєте

Тільки ви знаєте, як зробити так, щоби відчути себе добре. Ви можете отримати задоволення від келиха вина чи масажу, медитації або йоги.

Чи стежите ви за собою? Неможливо відчувати себе чудово, якщо не звертати на себе уваги. Чистота і свіжість тіла, як і одягу, дає вам додаткову впевненість у собі. Не дозволяйте вазі вирішувати, привабливі ви чи ні.

Немає нічого сексуальнішого, ніж  впевненість

Ніщо так не приваблює, як людина, якій подобається її тіло. У результаті з'являється сексуальна впевненість, і це найбільш хвилююче з того, чим може володіти жінка чи чоловік. Я говорю не про зухвалу поведінку, а про спокійну, відчутну впевненість. Коли ви показуєте свою сексуальну енергію, у вас з'являється дещо особливе, що притягує до вас людей.

Реклама показує тіло, якого в реальності не існує

Це штучний продукт. Ми порівнюємо себе з ідеальними образами молодих жінок, які ніколи не народжували і не годували дитину, у яких не було проблем зі здоров'ям, сварок з рідними, стресів на роботі та клімаксу.

Коли ми дивимося порно, то знаємо, що це нереально: люди не можуть одночасно досягти оргазму за дві хвилини. Справжній секс більш незграбний, іноді смішний, часом одноманітний - так чому ж ми повинні вірити, що ідеальні тіла існують?
 
Не дозволяйте засобам масової інформації морочити вам голову! Те, що ви бачите в порнофільмах, - збірний образ чоловічих фантазій. Цифрова апаратура дозволяє зробити ці зображення досконалими. Фото в журналах має дуже мало спільного з реальністю. Над моделлю працюють візажисти і стилісти, професіонали налаштовують спеціальне освітлення, а після зйомки із сотні світлин обирають одну, і до роботи беруться ретушери. Ви ніколи не зустрінете цю жінку на вулиці. Якщо хочете побачити реальність, сходіть в спортзал.

Чоловіки вважають себе відмінними коханцями, якщо їм вдається задовольнити жінку, саме це для них найважливіше. Секс потребує вміння давати і брати. Коли жінка дає чоловікові зрозуміти, що він приносить їй величезну насолоду, вона може м'яко направляти його дії на те, що їй більше подобається. Якщо жінка сама отримує задоволення від свого тіла, любить його і піклується про нього, їй буде легше викликати ці ж почуття у свого коханого. А його бажання володіти цим тілом і бути з нею вона прийме не зі збентеженням чи надмірною вдячністю, а із задоволенням і спокійною впевненістю в собі.

(via)
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше