ЩО ЗДАТНИЙ ПОБАЧИТИ – ТЕ ЗДАТНИЙ І ЗДОБУТИ

25 жовтня 2013
Юлія Безрукова


Чомусь, у приказці «Господь ніколи не підносить випробування складніші за ті, які ти зміг би подолати», завжди на перший план висувається негативна сторона значення: проблеми і складнощі, всякого роду перепони, що викликають неприємні емоції і вганяють в ступор. Але якщо використовувати цей вираз кажучи і про здійснення мрій?

Якщо ти досі не отримав бажаний приз чи нагороду – не варто думати, що ти її не гідний. Якби Всевишній оцінював твою працю як «середньостатистичну», то ти б давно вже заспокоївся і знайшов свій спокій в сьогоднішньому стані речей, на своїй сьогоднішній щаблі – і з гордістю б прийняв Його «середньостатистичні» медалі. Але якщо ти відчуваєш, що місце, яке займаєш зараз – не межа твоїх сил і бажань, а та заповітна висока сходинка – саме те, чого ти вартий, то подумай, може «Господь ніколи не показує тобі дороги вищі за ті, якими би ти зміг пройти»?

І навіть якщо є думки, що шлях далекий – радій. Радій, що маєш хоча б уявлення про вершини, отже в низах тобі довго бути таки не сподобається. Радій, що тебе не нагородили N-ним місцем вже сьогодні. Це все означає, що Бог тренує тебе як перспективного призера майбутніх олімпіад.

Бо все, що ти здатний побачити – здатний і здобути. Радій, що сходинки, які ти бачиш перед собою, дійсно гідні того, щоб в майбутньому на них зупинитися.

Адже найгірший варіант – якби тобі хотілося зупинитися тут.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше