Що вам потрібно для щастя

12 жовтня 2015
Валерія
Що таке для вас щастя? Якщо подумати хвилину, можна багато чого сказати – гроші у гаманці чи випивка у барі, шоколадка у сумці чи нова губна помада, смачна їжа чи сучасний одяг, дружня компанія чи пристрасний коханець, здорові батьки чи народження дитини… Такі приклади можна перераховувати довго, і для багатьох людей саме це і буде щастям! А чи щаслива та людина, котра має це все, чи почувається вона успішною та впевненою у завтрашньому дні? Як ви вважаєте? Це було б для вас щастям?

Я давно маю на думці такий вираз – все пізнається у порівнянні! Це Божа правда! Якщо у тебе немає того, що ти матимеш завтра, або гадаєш, що є те, що робить тебе щасливим, а потім це зникає, починаєш міркувати та порівнювати себе, оточуючих та життя!

Для хворої людини щастям буде її міцне здоров’я, для бідної – робота з гарною зарплатнею, для студента – складена сесія, для справжніх друзів – їхні веселі зустрічі, для закоханих – надія на майбутнє спільне життя! Для тих, хто пізнав смерть рідної людини – надія на Божу милість та час, котрий забере їхній біль, для зраджених – надія на справедливість, для знедолених – надія на допомогу, а для щасливих – надія, що щастя не зникне і бажання боротися за нього!

Якщо подумати, для багатьох щастя - це надія на те, про що вони мріють, моляться, сподіваються! Це те, що ми очікуємо отримати та здобути у майбутньому, як у спортсменів, котрі роками тренуються, аби отримати золото! Щастя - це те, задля чого варто жити та боротися, прокидатися кожного ранку та долати перешкоди, працювати над своїми помилками та удосконалювати себе, адже попереду твою працю буде винагороджено і ти відчуєш хоч на мить те саме щастя, для якого варто жити!

І байдуже, що для вас є щастя – якась маленька дрібничка чи щось смачненьке. Це те, що додає вам сили на нові випробування, котрі викличуть ще сильніше бажання відчути хвилину задоволення!
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше