Що в моді влітку 2021: білоруський трикотаж в Україні

30 липня 2021
Annie

Нинішній літній гардероб можна не оновлювати занадто кардинально. Щось з'явилося нове, щось прийшло з минулих десятиліть, деякі тенденції лише злегка змінилися. Розповідаємо, як потрапити в модні тренди літа 2021 разом з інтернет-магазином жіночого одягу з Білорусі.

Освіжаємо літній гардероб: одяг з Білорусі

Серед трендових новинок у каталозі білоруської одягу великих розмірів свіжі ефектні моделі Colors of Papaya, Sovita, Jrsy до будь-якого випадку. Оформити вигідну покупку на новинки літнього сезону можна на сайті Modnalady. Покупки в інтернет-магазині жіночого одягу в Україні  це недорого і швидко.

Летючі сукні-сарафани вільного фасону  з пишною спідницею "Ліліана", сукні великого розміру з поясом "Панда", "Владіна". Якщо дрес-код строго не зобов'язує, блузи "Теллура", "Emilia" можна носити з брюками, джинсами.

Трояндові джинси сьогодні щільно прилягають до тіла лише у талії. Тому зверніть увагу на шорти "Mirola", "Фаворіна".
Широкі вільні брюки RWR, аморі з шовку, льону, бавовни, легкого білоруського трикотажу знову популярні. Носити їх зручно зі сорочками, блузона, футболками Moveri, Modema.

Жакети Pirs і жилети Anna Majewska, Lea Lea можна комбінувати навіть з сукнями, спідницями і футболками.

Каталог інтернет-магазину жіночого одягу в Україні

Багатошаровість, як і оверсайз, поки нікуди від нас не йде. Однак теплі комплекти plus-size "Світлана Стиль" (категорія жіночих суконь великих розмірів в Україні) можна замінити легкими нарядами, сукнями і сарафанах.

Ідеальне придбання до літа з білоруського трикотажу великих розмірів: комбінезони "Еола Дизайн", "Ліона Стиль", повітряні сукні з льону та бавовни Mua, Prestige.

Ефектні романтичні блузи "Таїр Гранд", "Ксенія Стиль" хороші і на вечірку, і в прохолодну погоду. Навіть найлаконічніші сукні з білоруського трикотажу "Асоль", "Мубліз" освіжають, піднімають настрій.

Комплекти Lavela, Donna Image, "Багіра Анта" можна чергувати з іншим жакетом або кардиганом чи шортами.
А ще є літні блузи Anelli, Nika з квітковим малюнком, оригінальними принтами: куди ж без них!

Білоруський жіночий одяг в Україні від Modnalady

Озброївшись модними радами, сміливо вирушайте у подорож по сторінках неосяжного каталогу інтернет-магазину Modnalady за літніми нарядами. Освіжіть стиль у вашому місті і запросіть своїх подруг відвідати цей інтернет-магазин білоруського трикотажу великих розмірів.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше