Що таке SkinConsult AI: як штучний інтелект допомагає з вибором косметики

16 лютого 2023
Редакція

Ефективність косметики для догляду за обличчям визначають два чинники: якість засобу та його відповідність типу шкіри. На щастя, на українському б’юті-ринку є чимало справді хороших косметичних продуктів. Взяти хоча б розробки міжнародного бренду Vichy, які вважаються одними з найкращих у світі в сегменті дерматокосметики та засобів для догляду за волоссям. Проте навіть така косметика не може працювати в повну силу, якщо застосовується без врахування індивідуальних особливостей шкіри.

Як визначити особливості шкіри без візиту до косметолога?

Самостійно об’єктивно оцінити стан шкіри обличчя доволі складно. Особливо без спеціальних знань й розуміння того, на які нюанси слід звертати увагу. Тому донедавна максимально точно оцінити стан епідермісу можна було тільки на особистому прийомі у косметолога. Спеціаліст, використовуючи власний досвід та спеціальні пристосування, оцінює тип шкірного покриву, наявність дерматологічних проблем та вікових змін. На основі отриманих результатів складає програму догляду зі застосуванням певних косметичних засобів.

Проте віднедавна доволі точний аналіз шкірного покриву кожен може провести самостійно за допомогою онлайн-програми SkinConsult AI. Цей спеціальний онлайн тест на визначення типу шкіри відрізняється від мобільних застосунків для примітивної діагностики, яких зараз в інтернеті доволі багато.

SkinConsult AI — це програма, в основі якої використані можливості штучного інтелекту та результати 15-літнього дослідження, проведеного дерматологами компанії Vichy. Діагностика за допомогою цієї програми дає максимально точні висновки про стан шкіри — практично такі ж, які б зробив професійний косметолог під час персонального огляду.

Програма здатна:

  • визначати сильні та слабкі сторони шкіри;
  • аналізувати вікові зміни за 7 ознаками (зморшки, пігментація, стан пор, пружність тощо);
  • рекомендувати персональну програму догляду за шкірою обличчя з урахуванням індивідуальних особливостей.

Штучний інтелект не тільки дає практичні поради щодо догляду за шкірою (потребує зволоження, розгладження мімічних зморшок тощо), а й підбирає з асортименту Vichy косметику для комплексного догляду з урахуванням індивідуальних потреб. Тобто робить те саме, що й професійний косметолог на індивідуальній консультації.

Як користуватися SkinConsult AI?

Користуватися SkinConsult AI легко, зручно і безпечно. Для аналізу шкіри необхідно зробити селфі та завантажити фото в програму. Після цього зачекати кілька хвилин й отримати результат щодо стану епідермісу та рекомендовану програму догляду. Важливо: фото користувачів, як і їхні персональні дані, в програмі не залишаються, а видаляються відразу після виходу з SkinConsult AI.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше