Що таке лазерна епіляція: переваги та наслідки

27 березня 2024
Редакція

Лазерне видалення волосся — це  безболісна та безпечна косметологічна процедура для тіла та обличчя. Щоби переконатися в цих характеристиках, рекомендуємо ознайомитись із тим, як працює лазер, та розглянути його основні переваги.

Особливості роботи лазера: чи можуть бути негативні наслідки для шкіри

У Києві лазерна епіляція має велику популярність останні 10 років, що говорить про її ефективність та безпеку. У всьому світі технологія застосовується ще довше. Численні дослідження її роботи також підтверджують відсутність негативних наслідків для організму. Звичайно, усе це за умови неухильного дотримання рекомендацій та не ігнорування протипоказань.

Під час видалення небажаного волосся промінь впливає тільки на меланін — пігмент кольору, що міститься у волоссі. Оскільки для їхнього випадання необхідна дія лазера саме на волосяну цибулину, перед процедурою волоски голяться. У такий спосіб промінь «притягується» лише меланіном, що міститься в цибулині. На шкіру апарат не впливає. Під час процедури клієнт може відчути лише легке поколювання.

Але зверніть увагу, що проведення лазерної депіляції на будь-якій зоні, де є свіжа засмага (пляж або солярій відвідували менш як 2 тижнів тому) заборонено. Причина — наявність у цей період меланіну в шкірі. Якщо провести сеанс на засмаглому епідермісі, промінь притягатиметься шкірою, а не волосяним фолікулом, що може спричинити опік.

Ефективність процедури

Після першого сеансу видаляється до 30% волосяного покриву на ділянці, що епілюється. Інші волоски випадають на наступних. Залежно від особливостей організму клієнта, типу волосся та зони епіляції, може знадобитися 6-10 відвідувань салону.

3 головні переваги лазерної епіляції

Виділяють такі основні плюси процедури:

  1. Відсутність болючих відчуттів. Під час сеансу клієнт відчуває лише невелике тепло на шкірі, оскільки лазер діє тільки на волосяний фолікул, нагріваючи його та руйнуючи.
  2. Немає врослих волосків. Основна причина їхньої появи — виривання волосяного покриву з ушкодженням епідермісу. Оскільки під час лазерного видалення такого немає, вростання виключені. До того ж ця технологія — один зі способів боротися з волосками, що вросли.
  3. Тривалість ефекту. Після проходження повного курсу волосся не росте протягом 5-7 років. Потрібно лише 1-2 рази на рік проходити підтримувальнi процедури.

Також важливо й те, що видалення волосся лазером економічно вигідніше, ніж шугаринг, ваксинг або інші різновиди епіляції. Ціна повного курсу нижча, ніж щомісячні відвідування салону за 5 років.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше