Про модний снобізм

22 травня 2020
Наталія

Доволі мало хто стикався із явищем «модного снобізму». Це не дивно, адже поширення від здобув здебільшого в колі зірок, інфлюенсерів, блогерів, відомих та впливових людей. 

Суть проблеми полягає в тому, що деякі бренди відмовляються співпрацювати із селебриті. Як це можливо? Здавалося б, навпаки, коли твій одяг носить популярна особа, це сприяє більшій впізнаваності. Проте все не так просто.

Кожен бренд прагне створити собі імідж. Якщо одяг від Вівьєн Вествуд  це крикливий панк, то не пасує, щоб шкірянку цього бренду носила відома блогерка, яка є мамою трьох дітей та пече дома десерти.

Звичайно, всі ці питання є суперечливими, адже кожна людина є багатогранною та має право на самовираження так, як їй хочеться. Тим більше, якщо вона ще й за це платить свої гроші.

Виробники та дизайнери не мають права заборони носити свій одяг, проте вони можуть відмовитись від співпраці. Наприклад, відома реперка Cardi B стверджує, що з нею не хотіли працювати тому, що вона не «it girl». Звичайно, у сучасному суспільстві упередженості не місце: це не модно, проте вона завжди існувала в тій чи іншій формі. Ми не можемо змусити всіх полюбити себе, навіть якщо мова йде про суперзірку.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше